Antena Meniu Search
x

Moarte învăluită în mister, în cazul bărbatului găsit carbonizat, pe bancheta din spate a unei mașini incendiate, în Cluj. Anchetatorii exclud ipoteza unui accident

Moarte învăluită în mister, pe o şosea izolată din Cluj. Pompierii chemaţi să stingă un incendiu, care a cuprins un autoturism hibrid, au descoperit, pe bancheta din spate, un cadavru carbonizat. Acesta ar aparţine unui bărbat între 40 şi 50 de ani. Acum, criminaliştii trebuie să stabilească dacă a fost crimă sau sinucidere. 

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 09:43

Vezi și

Totul s-a întâmplat cu puţin înainte de lăsarea întunericului, în afara localităţii Leghia, pe un drum de ţară care duce spre o fermă de capre. Câţiva trecători au văzut maşina în flăcări şi au sunat la 112. 

"Locul în care s-a întâmplat totul este unul izolat, în afară localității, la cel puțin 500 de metri de cea mai apropiată casă. Nici șoseaua de lângă nu e prea circulată, astfel că incendiul a fost observat abia când întreaga mașină era cuprinsă de foc​", a transmis de la faţa locului Alex Prunean. 

Paul Olar, ISU Cluj: Când pompierii au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. 

Cadavrul, găsit pe bancheta din spate

Pe acelaşi subiect

La faţa locului au fost trimişi pompierii din Huedin, care credeau că au de-a face doar cu un banal incendiu produs de acumulatorii unui autoturism hibrid. La final, însă, au fost şocaţi de ce au descoperit.

Paul Olar, ISU Cluj: După stingerea flăcărilor, forţele noastre au constatat faptul că în autoturism se afla o persoană carbonizată.

Cadavrul ars se afla pe bancheta din spate, motiv pentru care a fost exclusă din start varianta unui incendiu accidental. Locul a fost împânzit imediat de poliţişti, care au deschis o anchetă.

"Întreaga zonă a fost izolată și nimeni nu se poate apropia de resturile mașinii. Criminalistii caută indicii și ridică probe, dar, cum autoturismul a ars în totalitate, misiunea lor nu este deloc una ușoară", a transmis de la faţa locului Alex Prunean. 

La o primă analiză, cadavrul pare a fi al unui bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 şi 50 ani. După ce va fi identificat, criminaliştii vor reconstitui ultimele ore din viaţa lui, pentru a afla dacă a fost vorba despre o sinucidere sau o crimă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Moarte învăluită în mister, în cazul bărbatului găsit carbonizat, pe bancheta din spate a unei mașini incendiate, în Cluj. Anchetatorii exclud ipoteza unui accident