Antena Meniu Search
x

Locuitorii unui cartier din Calafat, lăsaţi cu maşinile pe butuci după ce un tânăr le-a înţepat cauciucurile

Locuitorii unui cartier din Calafat au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, sâmbătă dimineaţa, când s-au trezit cu anvelopele de la maşini înţepate.

de Redactia Observator

la 07.10.2023, 13:10

Zeci de locuitori din Calafat s-au trezit cu anvelopele înţepate la maşini
Zeci de locuitori din Calafat s-au trezit cu anvelopele înţepate la maşini
  • Poliţiştii fac anchetă pentru distrugere în cazul de la Calafat.

Alarma a dat-o un bărbat de pe Strada Anul 1907, care a reclamat, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, că i-au fost înţepate două dintre anvelopele de la autoturismul proprietate personală.

Reprezentanţii Poliţiei Municipiului Calafat au demarat o anchetă în acest caz şi nu mică le-a fost mirare când au observat că, de fapt, peste 20 de maşini din întregul cartier au suferit avarii asemănătoare pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

În câteva ore, reprezentanţii Poliţiei Municipiului Calafat au reuşit să captureze şi un suspect în acest caz. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani care a fost deja condus la audieri.

Se fac cercetări în legătură cu comiterea infracţiunii de distrugere şi, conform reprezentanţilor Poliţiei Municipiului Calafat, se caută stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca abia la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă.

Concret, anchetatorii caută să afle dacă tânărul a acţionat singur, dar şi ce l-a împins să recurgă la un asemenea gest, respectiv la înţeparea anvelopelor de la un număr atât de mare de maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Locuitorii unui cartier din Calafat, lăsaţi cu maşinile pe butuci după ce un tânăr le-a înţepat cauciucurile