Antena Meniu Search
x

Video Lorela şi-a luat copiii în braţe şi a sărit în gol. Micuţii au ajuns pe asfalt, în timp ce ea a rămas agaţată la etaj. Filmul tragediei din Botoşani

Momente cumplite în miez de noapte, la Botoşani. Vă avertizăm că avem informaţii şi imagini cu puternic impact emoţional. O tânără mamă, de 23 de ani, care se cazase la un hostel şi-a luat copiii de 2 şi 3 ani în braţe şi a sărit în gol. Un copil a murit, iar al doilea a ajuns în stare critică la un spital din Iaşi. Miraculos, femeia a rămas agăţată pe un acoperiş şi a supravieţuit. Salvatorii au negociat cu ea două ore. 

de Angela Bertea

la 21.08.2023, 14:22

Vezi și

"Nu am vrut să le fac rău. Nu am vrut să le fac nimic!"

Sunt frânturi surprinse în timpul negocierilor purtate cu mama care ameninţa că îşi va lua zilele. A supravieţuit miraculos în momentul în care a sărit cu copiii în braţe, un băiat de 2 ani şi unul de aproape 3. Îi luase direct din pat, în timp ce dormeau. 

Filmul tragediei din Botoşani

Reporter-recepţioner: Şi-a aruncat copiii sau cum?!

Pe acelaşi subiect

- Pe amândoi odată!

Copilul cel mic nu a avut nicio şansă. Cel mare a supravieţuit, dar este în stare gravă. 

Marius Dabija, Spitalul de Neurochirurgie Iaşi: Copilul a fost adus în stare foarte gravă, în stare de comă profundă. Foarte aproape de ce numim noi moarte cerebrală. Din păcate nu sunt leziuni care sa poată fi rezolvate neurochirurgical.

Pentru salvarea mamei au fost două ore intense de negocieri. 

Negociator: Sunt aici să te ajut! Orice lucru are rezolvare, atâta timp cât dai şansa! Nimeni nu îţi poate lua ţie, copiii! Sunt copii tăi, născuţi de tine, crescuţi de tine. Eu văd că îţi iubeşti copiii, după felul în care plângi! Ascultă vocea mea! Copiii au nevoie de mamă! Copiii au nevoie de tine! Asta e cel mai important! Copiii tăi sunt în siguranţă şi au nevoie de mamă!

Un salvator ISU a reuşit să o imobilizeze în timp ce negociatorul dădea asigurări că amândoi copiii sunt bine. Femeia a fost dusă în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Botoşani.

Mamă: Nu am vrut să le fac nimic! Nu am vrut, nu am vrut, nu am vrut!

Ovidiu Apostiaiei, negociator: Era foarte agitată, era foarte emoţională, repeta obsesiv: ce am făcut, îmi pare rău de ce am făcut, nu vreau să merg la puşcărie, nu vreau să creadă lumea că sunt nebună! 

Ionuţ Honciuc, ISU: Am deschis ușa, am îndepărtat tot mobilierul din cameră, am îndepărtat perdeaua, geamul și am așteptat momentul prielnic pentru a interveni! Am fost tot timpul asigurat şi la semnalul inspectorului-şef am intervenit şi am reuşit să prind persoana!

Recepţionerul hotelului - martorul tragediei - este cutremurat.  

Recepţioner: Am văzut când a căzut, eu am crezut că e un cearşaf aruncat de sus sau o piatră. 

Cu jumătate de oră înainte să facă gestul extrem, femeia i-a trimis un mesaj dur soţului ei care lucra de două luni în Capitală. 

"Mulțumesc ca m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper sa fii fericit acum că ai scăpat de noi şi nu mai trebuie să ne trimiţi bani, că am înţeles că asta era marea ta problema!", mesajul trimis de femeie soţului. 

Cu toate acestea bărbatul spune că că soţia lui nu i-a dat de înţeles, până aseară, că se întâmplă ceva în sufletul ei. 

Tatăl copilului: Ultima dată mi-a trimis mesaj la 23:30. Mi-a scris ceva acolo nasol şi mi-a spus: "Adio!" Am încercat să o sun, dar nu răspunde.

Anchetatorii încearcă să refacă acum tot firul evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Lorela şi-a luat copiii în braţe şi a sărit în gol. Micuţii au ajuns pe asfalt, în timp ce ea a rămas agaţată la etaj. Filmul tragediei din Botoşani