Antena Meniu Search
x

Video Luca, băiatul de 6 ani dispărut în râul Ialomiţa, de negăsit de 36 de ore. Familia, împietrită de durere: "Am tot sperat că vine acasă"

Un copil de 6 ani este dat dispărut de 36 de ore. Luca a mers la joacă pe malul râului Ialomiţa împreună cu mai mulţi băieţi. Ar fi fost împins în apă de unul dintre ei, iar de atunci familia nu mai ştie nimic de el. Salvatorii şi localnicii l-au căutat ore-n şir. Au folosit chiar drone şi un sonar, însă fără rezultat.  Durere şi disperare pentru familia băieţel

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.07.2023, 09:16

Vezi și
  • băieţelul dispărut de 36 de ore
  • Luca ar fi fost împins în râul Ialomiţa de un alt copil

De aproape 36 de ore, Luca, un băieţel de 6 ani din Ilfov este căutat fără încetare. Copilul ar fi fost împins de un alt băiat în apele râului Ialomiţa. "Aici, în zona aceasta, au fost ieri urmele lui. Dacă băiatul a spus că l-a împins aici, le-a spus polițiștilor că asta e zona... 15 metri (n.r. adâncime) lângă mal", arată fratele copilului dispărut.

Luca e de negăsit de 36 de ore. De ce nu a sunat mama lui la Poliţie

"A plecat să se joace cu un copil mai mic decât el cu un an. S-ar fi enervat, nu știu ce au făcut și l-a împins în apă. Aseară am aflat că fratele meu este înecat. Am încercat să îl căutăm pe stradă, am oprit toate autobuzele că am presupus că ar fi în autobuze", spune plângând fratele copilului dispărut. Dur

Băiatul ar fi plecat la joacă şi a ajuns la 6 kilometri de casă, pe malul apei. Nu ar fi fost prima dată când cel mic se juca nesupravegheat. Mama lui era acasă şi avea grijă de ceilalţi patru fraţi. Întrebată de ce nu a sunat chiar ea la poliţie, mama băiatului răspunde: "Am tot sperat că vine acasă... Mi-a zis un băiețel că l-ar fi aruncat acolo. Nu s-au certat, se aveau bine amândoi"

Pe acelaşi subiect

Autorităţile îl caută pe Luca cu sonar şi drone

Fratele cel mare al băiatului a cerut ajutorul pompierilor, care au venit la fața locului cu un sonar, dar și cu mai multe drone. Căutările s-au oprit azi noapte la ora 1 şi au fost reluate de dimineaţă. "Este trecut de orele prânzului și de mai bine de 12 ore salvatorii îl caută pe copil atât pe apă, cât și pe uscat, în zonele din apropiere", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Vecinii au sărit şi ei în ajutorul militarilor. "Sunt niște prieteni acum cu bărcile pe apă", zice un localnic. "Eram în curte și am văzut că trece salvarea, trec pompierii", povesteşte un altul. Căutările vor continua şi azi până la lăsarea întunericului. În aceeaşi zonă s-ar mai fi înecat şi alţi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Luca, băiatul de 6 ani dispărut în râul Ialomiţa, de negăsit de 36 de ore. Familia, împietrită de durere: "Am tot sperat că vine acasă"