Antena Meniu Search
x

Video Luca, băieţelul de 6 ani care ar fi fost împins în râul Ialomiţa de un alt copil, e căutat de ore întregi cu drone şi un sonar. De ce nu a sunat mama lui la 112

Un copil de 6 ani este dat dispărut de 24 de ore. Luca a mers la joacă pe malul râului Ialomiţa împreună cu mai mulţi băieţi. Ar fi fost împins în apă de unul dintre ei, iar de atunci familia nu mai ştie nimic de el. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.07.2023, 19:22

Vezi și

De aproape 24 de ore, Luca, un băieţel de 6 ani din Ilfov este căutat fără încetare. Copilul ar fi fost împins de un alt băiat în apele râului Ialomiţa. "Aici, în zona aceasta, au fost ieri urmele lui. Dacă băiatul a spus că l-a împins aici, le-a spus polițiștilor că asta e zona... 15 metri (n.r. adâncime) lângă mal", arată fratele copilului dispărut.

Luca are 6 ani şi e de negăsit de 24 de ore. De ce nu a sunat mama lui la Poliţie

"A plecat să se joace cu un copil mai mic decât el cu un an. S-ar fi enervat, nu știu ce au făcut și l-a împins în apă. Aseară am aflat că fratele meu este înecat. Am încercat să îl căutăm pe stradă, am oprit toate autobuzele că am presupus că ar fi în autobuze", spune plângând fratele copilului dispărut. 

Băiatul ar fi plecat la joacă şi a ajuns la 6 kilometri de casă, pe malul apei. Nu ar fi fost prima dată când cel mic se juca nesupravegheat. Mama lui era acasă şi avea grijă de ceilalţi patru fraţi. Întrebată de ce nu a sunat chiar ea la poliţie, mama băiatului răspunde: "Am tot sperat că vine acasă... Mi-a zis un băiețel că l-ar fi aruncat acolo. Nu s-au certat, se aveau bine amândoi"

Pe acelaşi subiect

Căutări cu drone şi un sonar

Fratele cel mare al băiatului a cerut ajutorul pompierilor, care au venit la fața locului cu un sonar, dar și cu mai multe drone. Căutările s-au oprit azi noapte la ora 1 şi au fost reluate de dimineaţă. "Este trecut de orele prânzului și de mai bine de 12 ore salvatorii îl caută pe copil atât pe apă, cât și pe uscat, în zonele din apropiere", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Vecinii au sărit şi ei în ajutorul militarilor. "Sunt niște prieteni acum cu bărcile pe apă", zice un localnic. "Eram în curte și am văzut că trece salvarea, trec pompierii", povesteşte un altul. Căutările vor continua şi azi până la lăsarea întunericului. În aceeaşi zonă s-ar mai fi înecat şi alţi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Luca, băieţelul de 6 ani care ar fi fost împins în râul Ialomiţa de un alt copil, e căutat de ore întregi cu drone şi un sonar. De ce nu a sunat mama lui la 112