Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rămăşiţe umane găsite la marginea unei păduri din Caracal, la indicaţiile criminalului Gheorghe Dincă

Rămăşiţe umane au fost găsite de anchetatorii din Caracal, la marginea unei păduri din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Criminalul a fost cel care le-a explicat poliţiştilor că a ucis-o pe Luiza Melencu şi apoi i-a îngropat trupul în pădure.

de Alin Tarnovschi

la 05.08.2019 , 15:24

Luiza Melencu a fost găsită moartă într-o pădure din Caracal Luiza Melencu a fost găsită moartă într-o pădure din Caracal - Facebook

Rămăşiţe umane au fost găsite de anchetatorii din Caracal, la marginea unei păduri din apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

UPDATE. Criminalul Gheorghe Dincă i-a dus pe anchetatori la marginea unei păduri din Caracal şi le-a explicat că este locul în care a îngropat-o pe Luiza Melencu, după ce a ucis-o. Rămăşiţele umane au fost descoperite de anchetatori şi urmează să fie trimise la Bucureşti pentru expertiza ADN care să stabilească dacă aparţin sau nu Luizei.

Anchetatorii au urmat, astăzi, noi piste în cazul Luizei, în urma informaţiilor oferite chiar de Gheorghe Dincă.

Articolul continuă după reclamă

Criminalul a fost cel care le-a explicat poliţiştilor că a ucis-o pe Luiza Melencu şi apoi i-a îngropat trupul în pădure.

Pe acelaşi subiect

La marginea unei păduri din Caracal, în locul indicat de Gheorghe Dincă, poliţiştii au descoperit rămăşiţe umane, despre care Dincă spune că ar aparţine Luizei Melencu.

Iniţial, criminalul din Caracal i-a minţit pe anchetatori şi le-a explicat că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu şi apoi i-ar fi aruncat trupul în Olt sau în Dunăre.

Tot astăzi, Gheorghe Dincă a mărturisit că a ars trupul Luizei Melencu în acelaşi butoi în care a ars-o şi pe Alexandra Mâceşanu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Rămăşiţe umane găsite la marginea unei păduri din Caracal, la indicaţiile criminalului Gheorghe Dincă