Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Lumina Sfântă a ajuns în România. Cum va fi distribuită în toate parohiile din ţară

Lumina Sfântă a ajuns în această seară pe Aeroportul Otopeni, direct de la Mormântul Sfânt din Ierusalim. Focul Sacru ajunge în România de 14 ani, iar momentul este de fiecare dată la fel de emoţionant. Andreea Milea are deja în candelă Lumina Sfântă care va ajunge în toate bisericile din ţară. 

de Andreea Milea

la 15.04.2023 , 19:56

A aterizat, pe aeroportul Otopeni, în faţa salonului oficial, aeronava care a transportat direct de la Mormântul Sfânt din Ierusalim Lumina Sfântă. Este un moment plin de emoţie şi de bucurie, pentru noi toţi dar mai ales pentru delegaţii care au aşteptat ore bune astăzi aici, la aeroport, pentru a primi Lumina Sfântă. A fost adusă de doi delegaţi ai Patriarhiei Române.

Şi noi suntem printre cei norocoşi, care vor primi Lumina Sfântă în această seară. De aici, candela Sfântă va pleca spre Patriarhie, acolo unde, în seara aceasta, va fi o ceremonie specială de primire a Focului Sfânt. Delegaţiile oficiale din ţară vor duce Lumina Sfântă peste tot, în toate bisericile, vor merge fie cu avionul, fie cu maşina. Preoţii vor distribui Lumina Sfântă în toate parohiile, pentru a ajunge în seara aceasta la credincioşi. 

Vezi și
Andreea Milea Like

Am început cu muzica, am continuat cu dansul şi am ales jurnalismul. Ce au în comun? Zilnic găseşti ceva nou. Cât de mult înseamnă un cuvânt, un moment sau 10 secunde înainte de live. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Lumina Sfântă a ajuns în România. Cum va fi distribuită în toate parohiile din ţară