Antena Meniu Search
x

Video "Lupul" de la Rutieră. Cornel Sandu e agent de 26 de ani şi nu poate fi păcălit de niciun şofer. A fost recompensat de Poliţia Română

E poliţist de 26 de ani şi a ajuns să cunoască în detaliu trucurile şoferilor care vor să scape de răspundere, după ce se urcă la volan băuţi ori drogaţi. Nu degeaba e poreclit Lupul de la Poliţia Rutieră: îi citeşte imediat dacă ceva e în neregulă. Aşa a ajuns să fie recordman atunci când vine vorba despre sancţiuni date.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.12.2021, 09:02

Vezi și

"Agent șef Sandu sunt, din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov. Vă rog să prezentați documentele dumneavoastră". E dialogul cu care începe orice oprire în trafic. Așa a început și dialogul cu un șofer de 32 de ani, din București. Omul a fost oprit pe 14 decembrie, la Râșnov. Consumase substanţe psihoactive şi a încercat să ascundă acest lucru cu un spray de gură. A picat astfel cellalt test, al alcoolului. Când a auzit că trebuie să i se recolteze şi probe de sânge, acesta a încercat să-i ofere bani poliţistului.

"L-am întrebat dacă a consumat și substanțe psihoactive. Acesta a declarat verbal că, în urmă cu două zile, consumase substanțe psihoactive și că are o sumă de bani, o mie de lei, pentru a nu i se face testul", a declarat Cornel Sandu, Poliția Râșnov. A urmat denunțul pentru tentativa de mituire, iar pe fir au intrat ofițerii Direcției Generale Anticorupție. Șoferul de 32 de ani trebuie să răspundă acum pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise, dar și pentru că a încercat să mituiască un polițist. Nimic nou însă, în palmaresul agentului șef Sandu.

"Lupul de la Rutieră" a fost recompensat în primăvara acestui an cu placheta de onoare a Poliției Române

"A denunţat la Direcţia Generală Anticorupţie nu mai puţin de zece situaţii în care conducătorii auto i-au oferit mită. Doar în acest an, dacă este să facem o socoteală, poliţistul a refuzat nu mai puţin de cinci mii de euro pe care şoferii i-au promis", a declarat Sarmizia Fetcu, purtător de cuvânt DGA.

Agentul sef principal Cornel Sandu lucrează în Poliție de 26 de ani. Pe ultimii 17 i-a petrecut ca lucrător al Poliției Rutiere. Râșnov e ruta preferată de șoferii care coboară din Poiana Brașov și vor să evite eventuale controale ale Poliției pe șoseaua principală, spre Brașov. Doar că la Râșnov e polițist Lupul. Pentru rezultatele deosebite, obținute pe teren, Lupul de la Rutieră a fost recompensat în primăvara acestui an cu placheta de onoare a Poliției Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Lupul" de la Rutieră. Cornel Sandu e agent de 26 de ani şi nu poate fi păcălit de niciun şofer. A fost recompensat de Poliţia Română