Antena Meniu Search
x

Video "M-a făcut pachet!" Momentul în care TIR-urile conduse de tată și fiu strivesc intenționat o dubă, la nervi. Scandal în timp ce victima murea în brațele paramedicilor

Un bărbat de 60 de ani a murit nevinovat, după ce autoutilitara în care se afla ca pasager a fost strivită de două tiruri. Cei de la volanul mastodonților au vrut să îi dea o lecție șoferului prins la mijloc. În timp ce victima se stingea în brațele medicilor, cei trei șoferi continuau scandalul. Un poliţist a avut nevoie de îngrijiri după ce a fost lovit şi gazat cu propriul spray lacrimogen. 

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 19:28

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O luptă a orgoliilor i-a fost fatală unui bărbat de 60 de ani din Alexandria. Bărbatul, pasager într-o autoutilitară, a murit strivit după ce mașina a fost prinsă ca într-o menghină, între cele două TIR-uri. Spiritele s-ar fi încins după o ceartă pe stația de emisie-recepție.

Șofer autoutilitară: I-am zis, lasă-mă să mă bag, mergeam cu 90 km/h și a început să mă înjure.

Reporter: Cine v-a înjurat?

Pe acelaşi subiect

Șofer autoutilitară: Colegul din spate.

Reporter: Pe stație?

Șofer autoutilitară: Pe stație, da! Colegul lui a frânat brusc, eu am tras de volan să nu-l iau. Te răstorn, așa mi-a zis prin stație, te răstorn!

Scene absurde după accidentul mortal din Teleorman

Conflictul dintre şoferi nu s-a limitat la frecvențele radio, ci a continuat chiar de față cu polițiștii și medicii. Deşi un om abia murise, scenele au devenit absurde: În încercarea de a-i separa pe cei trei, un polițist a fost lovit și gazat cu propriul spray lacrimogen.

Ai zis că mă răstorni!

Nu-i adevărat...

Băi, e poliția aici, de față cu tine!

Uite, aici e mașina mea...

L-a lovit rău?

L-a lovit în cap pe domnul polițist. I-a rupt și tresa. 

Bărbat nevinovat mort, polițist gazat cu propriul spray la nervi

Gelu Dragomir, ISU Teleorman: În urma accidentului a rezultat o victimă inconștientă, care a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată la spital.  

Inima bărbatului de 60 de ani, pasager în autoutilitară, a cedat, însă, pe drum. Poliţiştii trebuie să stabilească acum vinovaţii.

Iulian Orbeşteanu, Poliția Teleorman: În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție legală prin parchet.

Cei trei șoferi nu au fost răniți în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "M-a făcut pachet!" Momentul în care TIR-urile conduse de tată și fiu strivesc intenționat o dubă, la nervi. Scandal în timp ce victima murea în brațele paramedicilor