Meniu
Search
x

Video "M-a înghesuit un pic cu o cutie din carton, în lift". Cum a rămas o bătrână de 69 de ani fără 25.000 de lei, banii pentru o operaţie: a fost jefuită de două femei

O femeie în vârstă de 69 de ani a fost tâlhărită chiar în scara blocului. Avea la ea 25.000 de lei. Victima ar fi scos de la bancă banii pentru o operaţie şi ar fi fost urmărită de două femei, cunoscute cu antecedente penale. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere. Femeia care a rămas fără banii de operaţie ne-a povestit în detaliu momentele prin care a trecut.

De Bogdan Dinu la 05.08.2022, 17:55
Vezi și

"Au intrat cu mine în lift. M-a înghesuit un pic cu o cutie din carton. Eu i-am spus: Dar de ce nu aşteptaţi? Timp în care gata, mi-au luat banii. Cutia aceea o masca pe individa asta care trebuia să îmi ia banii", a declarat bătrâna. Imediat după ce au ieşit din lift cele două, victima şi-a dat seama că banii lipsesc din geantă şi a sunat la 112. Poliţiştii au reuşit până acum să o prindă pe una dintre agresoare. Cealaltă ar fi reuşit să fugă în Scoţia.

Cele două femei au prins-o pe vârstnică la lift după ce aceasta abia intrase în scara blocului. Au urmărit-o încă de când aceasta a scos banii de la bancomat. Mai mult, victima chiar le-a spus femeilor că nu ar putea să se urce toate trei în lift, dar acestea avea deja planul făcut. Una dintre ele i-a acoperit geanta, în timp ce cealaltă i-a sustras cei 25.000 de lei. Una dintre agresoare, cea prinsă de poliţişti, mai avea antecedente privind furtul calificat fiind eliberată din închisoare în urmă cu doi ani.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "M-a înghesuit un pic cu o cutie din carton, în lift". Cum a rămas o bătrână de 69 de ani fără 25.000 de lei, banii pentru o operaţie: a fost jefuită de două femei