Antena Meniu Search
x

Video "M-a trimis tata să parchez maşina". Tatăl băieţelului de 7 ani prins la volan are permisul suspendat pentru băutură

Imagini şocante filmate în localitatea 2 Mai din Constanţa! Un copil de doar 7 ani este surprins de un şofer în timp ce conduce maşina familiei. Puştiul era singur în maşină şi manevra autoturismul cu o uimitoare uşurinţă. Imaginile nu sunt la fel de şocante, însă, şi pentru vecinii copilului. Aceştia l-au filmat de nenumărate ori în timp ce conduce pe drumurile publice. 

de Redactia Observator

la 28.12.2023, 19:33

Vezi și

Copilul de 7 ani ajunge cu greu la pedale, dar asta nu înseamnă că nu reuşeşte să parcheze autoturismul în faţa porţii. Din imaginile filmate de un localnic din 2 Mai şi trimise pe Fii Observator se vede că se sperie abia în clipa în care este prins că face un lucru interzis. Însă nu e pentru prima dată când băieţelul este la volan. 

Andreea Filip, reporter Observator: Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere minorul iese din casă, urcă la volanul maşinii, face mai multe manevre, iar apoi pleacă într-o cursă, singur în autotorism. 

Tatăl copilului o bătea pe mama lui pe stradă

Localnicii l-au filmat de nenumărate ori în timp ce conduce, însă le este teamă să intervină. Tatăl puştiului este cunoscut pentru comportamentul agresiv. A fost surprins de camerele de supraveghere în timp când îşi bătea soţia în plină stradă. Tot camerele de supraveghere l-au surprins pe tatăl copilului care coboară relaxat din maşina codusă de puştiul de 7 ani. 

Pe acelaşi subiect

Vecin: Undeva în anul 2022, în luna martie au fost făcute sesizări , a fost poliţia la faţa locului, dar nu ştim dacă s.au luat măsurile necesare sau nu, după care s.au tot repetat. Pur şi simplu conducea maşina pe străzi, o intorcea în mijlocul drumului. Au fost momente când cel mic a coborât de la volan din faţa polişiştilor, iar aceştia nu cred că au luat vreo măsură. 

Tatăl lui are deja permisul suspendat

Agenţii nu au putut face nimic, din cauză că puştiul a coborât din maşina staţionată, astfel că - legal - nu aveau cum să aplice vreo măsură. Abia după ce vecinii copilului au făcut mai multe sesizări, poliţiştii au avut posibilitatea să intervină. Desigur, măsurile nu vor fi luate împotriva băieţelului, ci a tatălui său, care - la rândul său - se urcă la volan fără să aibă voie. Bărbatul, care obişnuia să conducă băut, are permisul suspendat. 

Olimpia Ceară, pdc IPJ Constanța: În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis de conducere şi încredinţarea maşinii unei persoane care nu deţine permis de conducere. 

Psihologii spun că - indiferent cât pare de şocant - comportamentul copilului are o explicaţie. 

Elena Stambuli, psiholog: Având în vedere că vorbim de un părinte agresiv, copilul este timorat, este cumva obligat să facă ceea ce îi spune tatăl  ca să păstreze acea relaţie părintească, din păcate lipsită de afecşiune. Pare un copil care e discpus să facă orice ca să obţină relaţia părintească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "M-a trimis tata să parchez maşina". Tatăl băieţelului de 7 ani prins la volan are permisul suspendat pentru băutură