Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Momentul în care un hoț sparge un magazin Altex din Reșița, în creierii nopții

Un mare magazin de produse electronice din Reşiţa a fost prădat de un hoț. Infractorul a fost filmat în timp ce dă spargerea.

De Redactia Observator la 22.09.2023, 20:50
Vezi și

Pe imagini se vede cum intră prin efracţie şi fură tot ce îi cade în mână. Poliţiştii i-au identificat rapid maşina în zona centrului comercial şi asupra sa au fost găsite mai multe telefoane.

Hoţul din Reșița riscă până la 7 ani de puşcărie

"Azi-noapte, în jurul orei 01.20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că un centru comercial din Reșița a fost spart. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, unul dintre geamurile magazinului fiind spart. În apropierea magazinului polițiștii au observat un autoturism în interiorul căruia a fost identificat un bărbat de 32 de ani, iar la controlul mașinii au fost găsite mai multe telefoane mobile și accesorii sigilate. În acest moment cercetările sunt în desfășurare în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta și a persoanelor vinovate, urmând a fi dispuse măsuri conform prevederilor legale", a transmis Poliția din Reșița.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Momentul în care un hoț sparge un magazin Altex din Reșița, în creierii nopții