Antena Meniu Search
x

Video "Mai animal e cel cu două picioare". Ce spun vecinii despre bărbatul care și-a aruncat câinele de la etajul 5, la o ceartă cu nevasta

Răzbunare halucinantă. Un bărbat din Capitală a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a aruncat câinele de la geam. Nervos după o ceartă cu soţia, individul a luat unul dintre cei doi caini ai familiei şi i-a dat drumul de la etajul 5. Patrupedul nu a supravieţuit. Stăpânul său are acum dosar penal pentru gestul inuman. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 21.09.2023, 21:08

Vezi și

Scandalul dintre cei doi soţi a început la miezul nopţii în apartamentul de la etajul cinci din sectorul 2. Conflictul a escaladat, iar bărbatul a cedat nervos. 

  • Andreea Petrescu, reporter Observator: După cearta cu soția, bărbatul s-a înfuriat atât de tare, încât a deschis geamul apartamentului de la etajul 5 unde locuiește și a aruncat câinele chiar în grădina din față blocului. 

Un apel la 112 i-a anunţat pe poliţişti de cruzimea individului. Protecţia animalelor a intervenit imediat. A fost, însă, prea târziu.

Câinele aruncat de la etajul 5, într-un moment de furie, a murit imediat

Pe acelaşi subiect

Vecinii spun că cei doi sunt cunoscuţi pentru conflictele pe care le au în apartament. Familia are doi câini de talie mică pe care bărbatul de 62 de ani i-ar fi maltratat în nenumărate rânduri. 

  • Simion Ivan, preşedinte de bloc: Era cunoscut că agresa câinele, îl lovea, îl bătea, câinii ăştia plângeau toată ziua prin bloc, deranjau. Am primit sesizări pentru că era foarte multă gălăgie. Gestul este reprobabil, aşa ceva n-am crezut când am auzit. 
  • Localnic: i​Nu-i normal, lasa animalul în pace, ca trebuie să trăiasca și el. De multe ori e o diferență, mai animal e cel cu două picioare decât... cu patru. 

Legea pedepseşte uciderea animalelor cu intenție din anul 2004. Bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Serviciul pentru protecţia animalelor continuă cercetările sub supravegherea Parchetului din Sectorul 2. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Mai animal e cel cu două picioare". Ce spun vecinii despre bărbatul care și-a aruncat câinele de la etajul 5, la o ceartă cu nevasta