Antena Meniu Search
x

Video Mai multe locuinţe sociale din Eforie Nord au fost înghiţite de flăcări. Oamenii au rămas fără un acoperiş deasupra capului

Mai multe familii din Eforie Nord au rămas, în prag de iarnă, fără acoperiş deasupra capului, după ce casele lor s-au făcut scrum. Oamenii îşi duceau traiul într-un grup de locuinţe sociale format din 22 de camere. La un moment dat, într-una din ele a izbucnit un incendiu, iar în scurt timp întreaga clădire a fost cuprinsă de flăcari. Angajaţii ISU verifică acum cauza incendiului.

de Redactia Observator

la 22.11.2021, 09:08

Vezi și

Speriaţi de flăcările care se extindeau cu repeziciune, până şi cei care treceau prin zonă încercau să plece din calea lor. Era în jurul orei 18.00 când s-a dat alarma la 112, iar mai multe echipaje de pompieri au fost trimise de urgenţă pentru a stinge flăcările. 

Răzvan Parconie, ISU Dobrogea: Ajunse la faţa locului, echipele de intervenţie au constatat că incendiul se manifestă violent la acoperişul unei clădiri de aproximativ 300 de metri pătraţi, aceasta având destinaţia de locuinţe sociale.

"Barăci vechi.

Cu ce se încălzeau?

Pe acelaşi subiect

Cred că cu butelii, că gaz metan oricum n-au. Cu butelii.''

Întreaga clădire s-a făcut scrum

Misiunea militarilor a fost extrem de dificilă, şi asta pentru că acoperişul clădirii era făcut din stuf şi tablă.

Răzvan Parconie, ISU Dobrogea: La momentul izbucnirii incendiului în interior se aflau trei persoane care s-au autoevacuat.

Nimeni nu a fost rănit în incendiu. Doar o persoană, care a suferit un atac de panică, a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului. Cu tot efortul pompierilor, însă, întreaga clădire s-a făcut scrum. Locatarii sunt nevoiţi acum să-şi caute alte locuinţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mai multe locuinţe sociale din Eforie Nord au fost înghiţite de flăcări. Oamenii au rămas fără un acoperiş deasupra capului