Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mai multe trenuri blocate în Covasna, după ce un copac a căzut peste firele de înaltă tensiune. Vezi lista curselor afectate

Traficul feroviar este blocat în Covasna, după ce un copac a căzut peste cablurile de electricitate. Patru trenuri sunt oprite în staţii.

de Redactia Observator

la 15.11.2017 , 09:30

Traficul feroviar este blocat, miercuri dimineaţă, în judeţul Covasna, după ce un copac a căzut peste firele de înaltă tensiune, iar patru trenuri de călători sunt oprite în staţii la această oră.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar pe magistrala de cale ferată 400 Sfântu Gheorghe - Miercurea Ciuc este întrerupt total între localităţile Malnaş şi Bixad, în judeţul Covasna, după ce un copac a căzut peste firele de înaltă tensiune.  

La această oră, sunt oprite în staţii patru trenuri: InterRegio366 Braşov - Budapesta, Regio 4505 Braşov - Siculeni (Bodoc), Regio 4504 Siculeni - Braşov (Băile Tuşnad) şi Regio 407 Budapesta - Braşov (Bixad).

Articolul continuă după reclamă

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Mai multe trenuri blocate în Covasna, după ce un copac a căzut peste firele de înaltă tensiune. Vezi lista curselor afectate