Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șapte militari americani de la Deveselu au făcut un scandal monstru într-un local din Craiova. Tinerii s-au luat la ceartă cu bodyguarzii după ce au refuzat să plătească nota

Șapte militari americani de la baza militară Deveselu au făcut un scandal monstru într-un local din Craiova, ei refuzând să plătească nota de plată.

de Redactia Observator

la 02.04.2018 , 18:41

Șapte militari americani de la baza militară Deveselu au făcut un scandal monstru într-un local din Craiova, ei refuzând să plătească nota de plată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică dimineaţa, "în apropierea unui local de alimentaţie publică din Craiova s-a produs un eveniment între un grup de clienţi ai localului respectiv şi personalul cu atribuţii pe linia asigurării pazei".

Cei șapte au refuzat să achite contravaloarea consumaţiei și apoi s-au luat la ceartă cu bodyguarzii.

Articolul continuă după reclamă

Pentru aplanarea conflictului au intervenit polițiștii, care au aplicat amenzi pentru șase dintre cei șapte militari americani.

Cei șase au fost sancţionaţi pentru tulburarea liniştii publice, valoarea totală a amenzilor fiind de 3.300 de lei.

Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că nu a fost depusă plângere penală legată de faptul că nu a fost achitată consumaţia şi nici referitoare la eventuale agresiuni fizice între membrii celor două grupuri.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Șapte militari americani de la Deveselu au făcut un scandal monstru într-un local din Craiova. Tinerii s-au luat la ceartă cu bodyguarzii după ce au refuzat să plătească nota