Antena Meniu Search
x

Video Mai mulți tineri s-au certat pe TikTok, apoi s-au întâlnit într-un mall din Galați ca să se bată. Doi dintre ei au venit și cu obiecte ascuțite

S-au certat pe reţelele de socializare, şi-au dat întâlnire şi au pornit răfuiala. Şi nu oricum, ci purtând asupra lor arme albe. S-a întâmplat în urmă cu două zile, la un mall din Galaţi, iar protagoniştii sunt un grup de tineri de 16, 17 şi 19 ani. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au ieşit abia acum la iveală.

de Redactia Observator

la 03.02.2024, 08:58

Vezi și

Puţin după lăsarea întunericului, tinerii s-au confruntat în centrul comercial, fără să le pese de martori. La un moment dat, doi dintre ei veniţi împreună, scot nişte obiecte tăioase şi îl ameninţă pe celălalt tânăr.

S-au certat pe reţelele de socializare, şi-au dat întâlnire şi s-au luat la bătaie

De teamă, acesta se foloseşte de un scaun pentru a se apăra de cei doi adolescenţi gresivi. Poliţiştii au intrat pe fir şi au deschis un dosar penal. Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar apoi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați pentru măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mai mulți tineri s-au certat pe TikTok, apoi s-au întâlnit într-un mall din Galați ca să se bată. Doi dintre ei au venit și cu obiecte ascuțite