Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O măicuţă de la Mănăstirea Ghighiu a fost prinsă în timp ce arunca câini băgaţi în saci de rafie pe un câmp (Video)

Gest revoltător al unei măicuţe de la Mănăstirea Ghighiu. Femeia a fost surprinsă în timp ce arunca pe câmp mai mulţi saci de rafie, legaţi la gură, în care se aflau câini.

de Redactia Observator

la 05.07.2018 , 15:55

Maicuta de la manastirea Ghighiu a fost prinsa cand arunca caini pe camp O maicuta de la manastirea Ghighiu a aruncat pe camp mai multi caini bagati in saci de rafie - Observator

Gest revoltător al unei măicuţe de la Mănăstirea Ghighiu. Femeia a fost surprinsă în timp ce arunca pe câmp mai mulţi saci de rafie, legaţi la gură, în care se aflau câini.

Totul s-a întâmplat, astăzi, pe câmpul dintre localităţiel Bucov şi Plopu din judeţul Prahova.

Articolul continuă după reclamă

Un martor a observat o dubiţă condusă de o măicuţă, oprită pe câmp, şi s-a apropiat de femeia care arunca mai mulţi saci de rafie.

Pe acelaşi subiect

În unii dintre saci se afla moloz de la construcţii, iar în unul dintre ei se aflau câţiva câini de care măicuţa încerca să scape.

Din interiorul sacilor se auzeau scâncentele unor câini şi astfel, martorul a descoperit că măicuţa arunca câini pe câmp ca să moară.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un agent din cadrul Poliţiei Bucov, dar şi primarul comunei Plopu.

Potrivit primelor informaţii, măicuţa care a aruncat câinii pe câmp lucrează la Mănăstirea Ghighiu din Prahova.

UPDATE. Câinii aruncaţi pe câmp de măicuţa de la Mănăstirea Ghighiu au fost salvaţi şi transportaţi la adăpostul de la Bucov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O măicuţă de la Mănăstirea Ghighiu a fost prinsă în timp ce arunca câini băgaţi în saci de rafie pe un câmp (Video)