Antena Meniu Search
x

Video Mall-urile, luate cu asalt de clienți, în perioada reducerilor. Cu cât se vinde acum un palton care costa 500 de lei în decembrie: "S-a nimerit foarte bine"

Magazinele de haine sunt primele care au furat startul reducerilor şi în acest an. Deşi erau aşteptate abia de săptămâna viitoare, produsele la preţuri reduse sunt vânate încă de pe acum. În a treia zi din an mall-urile din ţară au fost pline. Mulţi dintre cei care s-au încumetat să cumpere au plecat cu articole mai ieftine chiar şi cu jumătate faţă de luna trecută. 

Bianca Podosu
de Bianca Podosu

la 04.01.2024, 08:43

Vezi și

Au început ofertele dinaintea reducerilor oficiale. Cei care au rămas fără buget înainte de Sărbători abia aşteptau preţurile mici.

Femeie: Am văzut anunţul aseară. S-a nimerit foarte bine. Foarte bune preţurile, chiar şi la jumătate unele din ele. 

Tânără: Sunt reduceri masive aş putea spune da, aş aloca un buget cam de 500 de lei să zic aşa. În mare parte am venit să îmi iau ce am nevoie. 

Bianca Podosu, reporter Observator: De astăzi a început sezonul reducerilor. Fie că vorbim de haine, electronice sau bijuterii, magazinele au discount-uri între 10% - 70%.

Pe acelaşi subiect

Reduceri mai mari mai mari decât de Black Friday

Spre exemplu, un palton care în decembrie costa 500 de lei se vinde acum cu 350 de lei, sau chiar mai puţin.

Specialiştii în protecţia consumatorilor trag un semnal de alarmă: legea spune că orice produs poate fi returnat, fără a fi obligat să cumperi altceva din magazin.

Sorin Mierlea, director InfoCons: Ar trebui să fim atenţi înainte de-a cumpăra o bijuterie, o haină, un gadget, un produs electronic sau electrocasnic ca nu cumva acel produs să fi fost identificat ca neconform. Trebuie să înţelegem că acest concept de-a face o reclamaţie nu este ceva nici ruşinos, este un drept, eu cred că este chiar o obligaţie de-a reuşi să avem şi noi o ţară ca afară.

Perioada reducerilor poate dura până în martie pentru mare parte din magazine, iar discounturile sunt mult mai mari decât de Black Friday.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mall-urile, luate cu asalt de clienți, în perioada reducerilor. Cu cât se vinde acum un palton care costa 500 de lei în decembrie: "S-a nimerit foarte bine"