Antena Meniu Search
x

Video Malul mării, plin de turişti de Revelion. Vremea neobişnuit de caldă de pe litoral a umplut falezele şi terasele

Cel mai călduros an din istorie îşi menţine obiceiul şi în ultima zi din an. Meteorologii anunță temperaturi de primăvară în aproape toată ţara, o vreme neobişnuit de caldă pentru această perioadă. La zăpadă nici nu mai putem visa. 12 grade sunt aşteptate la malul mării, aproape cel mai cald din toată ţara. O vreme numai bună pentru plimbări pe faleză sau de ce nu, chiar şi cu barca. Turiştii se bucură de o zi cu soare, fără vânt sau nori.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 31.12.2023, 14:18

Vezi și

Cristina Niţă, reporter Observator: Este perfect pe faleză de la Cazino, avem soare, 12 grade Celsius în termometre, iar turiștii și constănțenii au ieșit să se bucure de vremea frumoasă. Sunt îmbrăcăți lejer, după cum vedeți în imagini. Unii dintre ei în pulover sau chiar în tricou se bucură de această zi superbă, de primăvară, aș putea spune. Nu am spune ca este ultima zi a anului. Temperaturile i-au făcut pe turiști să aleagă marea pentru Revelion.

Diseară vor fi petreceri în restaurante și hoteluri, dar nu va fi niciun Revelion organizat în stradă la Constanța, în acest an. Mâine, cherhanalele de pe litoral îi așteaptă pe turiști cu un borș de peste acru, căci ce merge cel mai bine după o naopte de distracție?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Malul mării, plin de turişti de Revelion. Vremea neobişnuit de caldă de pe litoral a umplut falezele şi terasele