Antena Meniu Search
x

Video "M-am speriat, n-am permis". BMW-ul Poliției Suceava, urmărire cu BMW-ul unor tineri teribiliști. Băieții au abandonat bolidul și au fugit în pădure

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Rădăuți, a fost reținut pentru 24 de ore și a ajuns în arestul Poliției Suceava, după ce s-a urcat la volanul unui BMW, deși avea permisul suspendat. Mai mult, băiatul a refuzat să oprească mașina la semnalele polițiștilor, astfel că echipajul a pornit în urmărirea lui și a amicului său, pasager în autoturism. La un moment dat, cei doi au abandonat bolidul și au fugit în pădure, dar au fost prinși de agenți.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 12:54

Vezi și

Un tânăr din Rădăuți, care avea permisul suspendat, a crezut că BMW-ul lui este mai rapid decât noul BMW intrat în dotarea Poliției Suceava, așa că a refuzat să oprească la semnalele agenților. S-a întâmplat luni după amiază, în jurul orei 16.30, când un echipaj de la Rutieră i-a făcut semn să tragă pe dreapta. Șoferul nu numai co nu a oprit, dar a apăsat pedala de accelerație, forțându-i pe agenți să pornească în urmărirea lui.

După o urmărire de aproximativ 6 kilometri, tinerii au abandonat bolidul și au fugit într-o pădure.

Șoferul fugar a fost reținut de polițiști

"La 24 aprilie 2023, ora 16.30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, în timp ce efectua serviciul pe DN 17A Marginea, a efectuat semnal de oprire unui autoturism. Întrucât șoferul nu a oprit la semnal, echipajul de poliție rutieră a pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala din dotare. Urmărirea s-a desfășurat pe o distanță de aproximativ 5-6 kilometri.

Cei doi bărbați aflați în autoturismul urmărit au abandonat mașina și au fugit în pădure, fiind urmăriți de către echipajul de poliție, care i-a somat. Ulterior, aceștia au fost imobilizați. Conducătorul autoturismului, un tânăr, de 23 de ani, din Rădăuți, nu avea dreptul de a conduce, fiind cercetat într-un dosar pentru o infracțiune la regimul rutier. De asemenea, autoturismul figurează cu mențiunea sechestrului", au transmis reprezentanții IPJ Suceava.

Șoferul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "M-am speriat, n-am permis". BMW-ul Poliției Suceava, urmărire cu BMW-ul unor tineri teribiliști. Băieții au abandonat bolidul și au fugit în pădure