Antena Meniu Search
x

Mama din Baia Mare, ucisă în faţa fetiţei ei, păstra dovezile coşmarului pe care-l trăia într-un jurnal

Ameninţată şi terorizată timp de 12 ani, mama din Baia Mare care a fost ucisă în faţa fetiţei ei de numai trei ani păstra toate dovezile coşmarului pe care-l trăia.

de Redactia Observator

la 26.06.2020, 14:26

Vezi și
  • Fetiţa este în grija unui asistent maternal.
  • Tatăl copilului riscă 25 de ani de închisoare.

Femeia nota într-un jurnal toate ameninţările fostului iubit. Voia să-şi recupereze copilul pe care judecătorii îl încredinţaseră tatălui, aşa că la ultima întâlnire a înregistrat discuţia cu bărbatul.

Fostul soţ: Eu te-am avertizat, l-am avertizat şi pe ăla de tată-tău, dacă nu vă vedeţi de treabă, o să vă asumaţi urmările toţi.

Iar urmările au fost tragice pentru mama de 37 de ani. Femeia care îşi vizita zilnic fetiţa încredinţată de judecători tatălui a fost găsită moartă în garsoniera închiriată de fostul concubin.

Poliţiştii bănuiesc că ar fi fost ucisă chiar sub ochii copilei de 3 ani. 

Florina Meteș, IPJ MM: Bănuit de omor este fostul concubin al femeii în vârstă de 47 de ani, faţă de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetul Marmaţiei.

Medicii psihiatri trebuie să stabilească dacă bărbatul a avut discernământ în momentul în care a ucis-o pe mama fiicei lui. Cu toate acestea, cunoscuţii femeii spun că tânăra trăia în teroare de ani de zile.

Colegele tinerei au presimţit o nenorocire şi l-au sunat pe iubitul actual al acesteia. Bărbatul a fost cel care a alertat poliţia.

La sosirea oamenilor legii, fostul concubin era cu fetiţa în faţa blocului şi a refuzat să deschidă uşa garsonierei. Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit în baie, după ce proprietarul locuinţei a adus cheile de rezervă.

Fetiţa este în acest moment în grija unui asistent maternal. Asistenţii sociali vor încerca să găsească o rudă care să aibă grijă de ea. Dacă va fi găsit vinovat, tatăl copilului riscă 25 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mama din Baia Mare, ucisă în faţa fetiţei ei, păstra dovezile coşmarului pe care-l trăia într-un jurnal