Antena Meniu Search
x

Video Mama care a bătut o elevă, cot la cot cu fiica ei şi o altă fată, ar fi sechestrat apoi victima în maşină. Femeia din Tecuci, sub control judiciar

Mama care a lovit-o, săptămâna trecută, pe una dintre adolescentele cu care fiica sa avea un conflict, a fost reţinută şi plasată apoi sub control judiciar. Femeia de 38 de ani este acuzată inclusiv de lipsire de libertate, pentru că ar fi sechestrat-o pe fată în maşină. De altfel, toate cele trei eleve care şi-au împărţit pumni şi picioare în mijlocul colegilor vor fi cercetate sub control judiciar.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 16.05.2023, 17:20

Vezi și

Trei fete de 14 şi 15 ani din Tecuci şi-au împărţit pumni şi picioare în plină stradă. În loc să le oprească, în încăierare a intervenit şi mama uneia dintre adolescente, care a lovit şi ea de câteva ori. Femeia spune că a fost o reacţie necontrolată din cauza şocului.

Mama care a pălmuit eleva, sub control judiciar. Măsurile luate la Tecuci

"Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Cele trei fete, două eleve în clasa a IX-a, în vârstă de 15 ani, şi o elevă de gimnaziu, în clasa a VIII-a, în vârstă de 14 ani, au avut un conflict într-una din pauzele de la şcoală, dar în afara unităţilor de învăţământ. Mai întâi şi-au adresat mai multe injurii, iar conflictul a escaladat până la violenţă. Au început să se lovească. La un moment dat, a intervenit şi mama uneia dintre adolescentele de 15 ani, o femeie în vârstă de 38 de ani. Dar nu pentru a aplana conflictul, ci, la rândul său, a lovit-o cu palma de mai multe ori pe fata de 14 ani. După care ar fi luat-o şi ar fi închis-o în maşină", spune Clara Mihociu, reporter Observator.

"S-a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice. Între timp, s-a aflat şi despre faptul că fata a fost închisă în respectiva maşină, motiv pentru care s-au extins cercetările şi acum există dosar penal şi pentru lipsire de libertate", adaugă Clara Mihociu, reporter Observator. 

În cursul zilei de marţi, 16 mai 2023, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci au fost prezentate, cu propunerea luării unei măsuri preventive, toate cele patru persoane implicate în conflict, atât femeia de 38 de ani, cât și cele trei minore, cu vârstele de 15, respectiv 14 ani. După activitățile desfășurate, la acest moment, în cursul anchetei penale, procurorul de caz a dispus, față de toate cele patru persoane, luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cele 3 fete s-au bătut săptămâna trecută în fața unei școli din Tecuci, iar în scandal a intervenit și mama uneia dintre ele, care a pălmuit o altă fată. "Din verificările preliminare, polițiștii au stabilit că (...) în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviță, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe. În acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII -a. Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare", au informat, joia trecută, reprezentanții Poliției Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mama care a bătut o elevă, cot la cot cu fiica ei şi o altă fată, ar fi sechestrat apoi victima în maşină. Femeia din Tecuci, sub control judiciar