Antena Meniu Search
x

Video "În şocul în care eram, da, i-am dat o palmă". Reacţia mamei care s-a implicat într-o bătaie între trei fete, într-un liceu din Tecuci

Noi scene violente între elevi! Trei fete de 14 şi 15 ani din Tecuci şi-au împărţit pumni şi picioare în plină stradă. În loc să le oprească, în încăierare a intervenit şi mama uneia dintre adolescente, care a lovit şi ea de câteva ori. Femeia spune că a fost o reacţie necontrolată din cauza şocului.

de Adrian Obreja

la 11.05.2023, 19:31

Vezi și

Două dintre eleve au fost prietene în trecut, dar se pare că s-au certat din cauza unui băiat. Înainte de ore, au vrut să discute numai că lucrurile au degenerat rapid. Undeva în spatele acestui bloc, în apropierea liceului obişnuiesc să se strângă elevii înaintea orelor sau în pauze. Tot aici a avut loc şi bătaie dintre eleve de ieri. Bătaia a avut loc de faţă cu circa 15 adolescenţi, care le-au încurajat în loc se le oprească.

Aproape 10.000 de cazuri s-au petrecut în anul școlar precedent

"Asta mi se pare cel mai şocant lucru. Cum toţi stau şi filmează şi nimeni nu intervine. Mi se pare că acţiunea şi intervenţia lor este necesară", a declarat Adrian Lefter, directoarea şcolii. Nici mama uneia dintre fetele de 15 ani, ajunsă rapid la faţa locului, nu a calmat spiritele. Ba mai mult, femeia de 38 de ani o loveşte pe eleva de clasa a 7-a şi o trage de păr.

"I-am dat o palmă, da. În şocul în care eram, în starea în care eram, da. Când mi-am revenit din şocul respectiv, vă daţi seama că nu sunt mândră de ceea ce am făcut. Are dinţii căzuţi. Noi deja suntem să scoatem certificat medico-legal. Copilul meu nu mai are dinţi în gură", spune femeia. Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii și liniștii publice. Atât mama, cât şi elevele sunt anchetate. Fetele riscă să li se scadă şi nota la purtare.

"Vom discuta întâi cu mama şi elevul şi cu doamna psiholog şi în momentul în care vom programa o serie de activităţi de conştietizare a consecinţelor acestor acţiuni", a declarat Iulian Filimon, directorul colegiului. În ultimii 7 ani au fost înregistrate peste 50.000 de acte de violență în școlile din România. Aproape 10.000 de cazuri s-au petrecut în anul școlar precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "În şocul în care eram, da, i-am dat o palmă". Reacţia mamei care s-a implicat într-o bătaie între trei fete, într-un liceu din Tecuci