Antena Meniu Search
x

Mama criminală din Timişoara, care şi-a ucis fetiţa de 4 ani, a fost internată

Mama criminală din Timişoara, care este de 15 ani educatoare, şi-a ucis fetiţa de 4 ani şi tot ea a anunţat autorităţile că a comis teribila faptă.

Vezi și

Mama criminală din Timişoara, de 15 ani educatoare, şi-a ucis fetiţa de 4 ani şi tot ea a anunţat autorităţile că a comis teribila faptă. Femeia avea ceva probleme în cuplu şi de trei săptămâni ceruse concediu fără plată pentru că era obosită de navetă şi nemulţumită de salariu.

"Mi-am omorât copilul', aşa a sunat anunţul şocant pe care chiar ea l-a făcut când a sunat la 112. Tatăl era la muncă atunci când a aflat. 

După ce şi-a omorât copilul, mama a încercat să-şi pună capăt zilelor. 

După ce a recurs la teribilul gest, femeia s-a baricadat în casă. Poliţiştii veniţi la faţa locului, au folosit forţa pentru a putea intra.

O ambulanţă a dus-o la spital şi acum este internată la toxicologie. Iar medicii iau în calcul transferul la psihiatrie.

Femeia de 38 de ani era acasă în concediu fără plată, după 15 ani de învăţământ. Este educatoare titulară la Mureni, dar îşi anunţase şefii că îşi caută un alt serviciu şi că a obosit să facă naveta.

De altfel, educatoarea fusese testată psihologic în urmă cu ceva ani, pentru că acum aceste evaluări nu mai sunt obligatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mama criminală din Timişoara, care şi-a ucis fetiţa de 4 ani, a fost internată