Antena Meniu Search
x

Video Mama din Constanța care și-a bătut fetița ca să se răzbune pe soț, sub control judiciar pentru 60 de zile. Nu mai are voie să se apropie de copil

Mama din Constanța care și-a bătut cu bestialitate fetița ca să se răzbune pe soț a primit control judiciar pentru 60 de zile. În toată această perioadă ea nu mai are voie să se apropie de cea mică.

de Monica Palade

la 09.01.2022, 13:18

Vezi și

Potrivit avocatului femeii, aceasta a vrut să-l determine pe soț să se întoarcă mai devreme acasă. Imaginile au fost filmate de un apropiat, care le-a postat pe o rețea de socializare. Incidentul a avut loc în luna decembrie a anului trecut, informează reporterul Observator Andreea Filip. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional! 

Paul Foleanu, avocat: Soţul şi-a găsit pe altcineva şi ca să se răzbunw şi să-i facă în ciudă să vină acasă mai repede a procedat la nişte gesturi necugetate

Costel Păun, unchi: Am plâns şi nu mi-am dat niciodată seama în viaţa mea că s-ar putea întâmpla această nenorocire cu această familie.

Sub control judiciar pentru 60 de zile

Întrebată de jurnaliști dacă își regretă fapta, mama bătăușă a recunoscut că da, drăcuind, însă, câțiva pași mai încolo.

"Procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar față de clientă pe un termen de 60 de zile, cu respectarea măsurilor legale, în sensul că nu se va mai putea apropia pe acrest termen, la mai puțin de 200 de metri, de copilul cel mic. De ceilalți doi are voie. Regretă și recunoaște fapta. Sper să nu se repete. am înțeles că e prima dată când a făcut acest exces de violență asupra copiilor", a mai spus Paul Foleanu, avocatul femeii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mama din Constanța care și-a bătut fetița ca să se răzbune pe soț, sub control judiciar pentru 60 de zile. Nu mai are voie să se apropie de copil