Antena Meniu Search
x

Video Mama elevului de 13 ani, snopit în bătaie de un coleg la o şcoală din Iaşi: "A sărit la gâtul lui, să-l strângă de gât". Copilul ar fi fost agresat şi în trecut

Scene şocante au fost filmate în Şcoala Alexandru Cel Bun din Iaşi. Pe imagini se vede cum un elev de 13 ani este bătut cu bestialitate de un coleg de clasă, chiar după încheierea orei de desen. Motivul este şi mai uimitor - totul a pornit de la un banal capac de lipici. Bătăuşul riscă să se aleagă cu nota scăzută la purtare, iar ambii copii vor fi consiliaţi psihologic. 

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 08:53

Vezi și

Imaginile surprinse de unul dintre colegii copiilor par desprinse din filmele de acţiune. Băiatul de 13 ani este trântit la pământ şi lovit cu pumnii şi picioarele, spre amuzamentul celorlalți colegi, care privesc întreaga bătaie ca pe un adevărat spectacol. 

Director școala Alexandru cel bun, Cristian Popa: Incidentul neplăcut a pornit de la un banal capac de lipici. Noi am fost înștiințați imediat după. S-a petrecut în pauză acest conflict.   

Mama băiatului agresat: Respectivul copil care l-a agresat a sărit la gâtul lui. Să-l strângă de gât. S-a ridicat din bancă. A acţionat şi copilul meu asupra lui. I-a rupt tricoul. După ce i-a rupt tricoul, l-a luat la bătaie pe băiatul meu.

Antonina Bliorț, purtătorul de cuvânt al ISJ Iași: A început deja o verificare a contextului in care acest incident violent s-a produs și a modului în care au acționat și cei implicați, dar și colegii de clasă.

Pe acelaşi subiect

Cei doi copii nu ar fi la primul conflict

Mirabela Cazacu, dirigintă: Sunt doi elevi care au mai avut antecedente de acest fel. Sunt cunoscuţi, încă din clasa a cincea că sunt elevi care reacţionează într-un mod violent, dacă sunt provocaţi. 

Mama băiatului agresat: Nu este prima dată. Tot acelaşi copil l-a bătut de nenumărate ori. Am fost la şcoală. Am dat cu subsemnatul pentru bătăile care au mai fost. 

Mama băiatului lovit a apelat chiar şi la Poliţie. 

Mama băiatului agresat: Mi-am învoit copilul de la şcoală şi m-am dus la poliţie şi am făcut o sesizare, contra acestei întâmplări din şcoală. 

Adina Ioana Ciobanu, IPJ Iași: În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din păcate, numărul incidentelor de acest fel petrecute în şcoli a crescut cu 15%, faţă de anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mama elevului de 13 ani, snopit în bătaie de un coleg la o şcoală din Iaşi: "A sărit la gâtul lui, să-l strângă de gât". Copilul ar fi fost agresat şi în trecut