Antena Meniu Search
x

Video Au transformat curtea şcolii în ring de box. Două eleve din Suceava s-au lovit cu pumnii şi picioarele până s-au prăbuşit la pământ

Scene şocante au fost surprinse în curtea unui liceu din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava. Două eleve au transformat terenul de sport într-un adevărat ring de box. Acestea şi-au împărţit pumni şi picioare, chiar sub privirile colegilor, care au încercat să le despartă pe cele două.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 08:24

Vezi și

După ce şi-au aruncat cuvinte grele, cele două eleve au început să se păruiască. De aici, până la o bătaie în toată regula a mai fost doar un singur pas. Nu au încetat să-şi care pumni şi picioare nici măcar atunci când s-au prăbuşit la pământ.

Angela Bertea, reporter Observator: Totul s-ar fi întâmplat la sfârşitul săptămânii, în pauza de la ora 12, aici, pe terenul de sport al şcolii.

Florin Ciocîrlan, director adjunct liceu: Una dintre fete este din clasa a XII-a şi una din clasa a IX-a. Nu se cunosc, doar au conversat pe reţelele de socializare. Conflictul a fost unul spontan. Au plecat de la nişte injurii aduse de una din fete celeilalte. Cealaltă a ripostat. 

Bătaie în şcoală ca pe ringul de box

Pe acelaşi subiect

Cei care au asistat la întrega scenă, au reuşit să le despartă pe cele care şi-au împărțit pumni şi picioare ca în ringul de box. Însă nu înainte ca unul dintre ei să filmeze toata bătaia.

Florentina Focșineanu, consilier școlar al liceului: Chiar recent, săptămâna trecută am mers la foarte multe clase şi chiar le-am vorbit despre rolul martorului în gestionarea unei situaţii de hărţuire. Trebuie să mai vin cu o activitate ca să întăresc ca să fac mai vizibil acest mesaj împotriva violenţei. 

Conducerea şcolii a demarat o anchetă internă şi urmează să stabilească ce sancţiuni vor lua împotriva celor două eleve.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Au transformat curtea şcolii în ring de box. Două eleve din Suceava s-au lovit cu pumnii şi picioarele până s-au prăbuşit la pământ