Antena Meniu Search
x

Mamă și fiică din Bacău, moarte într-un incendiu violent

Sfârşit cumplit pentru o mamă din Bacău şi fiica ei de doar 9 ani. Amândouă au murit într-un incendiu violent, care a mistuit casa în care stăteau cu chirie. Echipajul unei ambulanţe a observat flăcările şi şi-au alertat imediat colegii salvatori, dar a fost prea târziu.

de Redactia Observator

la 17.04.2019, 15:55

Vezi și

Sfârşit cumplit pentru o mamă din Bacău şi fiica ei de doar 9 ani. Amândouă au murit într-un incendiu violent, care a mistuit casa în care stăteau cu chirie. Echipajul unei ambulanţe a observat flăcările şi şi-au alertat imediat colegii salvatori, dar a fost prea târziu. Atenție, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Tragedia s-a petrecut noaptea trecută în din satul Lupeşti din comuna Mănăstirea Caşin. Fetiţa de 9 ani şi mama ei în vârstă de 34 de ani nu au mai putut fi salvate. Un echipaj de ambulanţă care trecea pe stradă a văzut casa cuprinsă de flăcări şi a dat alarma.

Imediat, vecinii au încercat să stingă focul. Fratele mamei, care locuia într-o anexă din aceeaşi curte, a încercat şi el să ajute.

Mama îşi creştea singură fetiţa. De un an, cele două stăteau cu chirie în casa mistuită de foc. Chiar ieri le fusese tăiat curentul, pentru că femeia nu mai plătise factura.

Din primele date ale anchetei, incendiul ar fi fost provocat de un foc lăsat nesupravegheat într-una din camere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mamă și fiică din Bacău, moarte într-un incendiu violent