Antena Meniu Search
x

Video Mâner de frână de la bicicletă, cusut în piciorul unui pacient la Spitalul Urlaţi. Bărbatul a ajuns pe mâinile medicilor din Olanda: "M-a tăiat, a scos un fier de 8 cm"

Un medic de la Spitalul Urlaţi este acuzat că a cusut în piciorul unui tânăr mânerul de frână de la bicicletă, fără să observe corpul străin, apoi l-a trimis acasă. Mânerul a fost extras de un medic din Olanda, relatează Observatorul Prahovean, potrivit News.ro. Unitatea sanitară a declanşat o cercetare internă.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 17:23

Vezi și

Tânărul a relatat că căzut de pe bicicletă, iar când s-a ridicat a observat că era julit la o mână şi că avea două găuri în pulpa piciorului şi era plin de sânge. Soţia sa a sunat la 112 şi bărbatul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Urlaţi, unde a fost preluat de medicul de gardă.

Pacientul, trimis acasă cu mânerul de frână de la bicicletă cusut în picior

"S-a uitat la rana de la picior, mi-a făcut un antitetanos, apoi m-a cusut şi pansat. Mi-a spus să mă duc acasă şi să revin a doua zi pentru schimbarea pansamentului. Când am ajuns acasă mă simţeam rău, iar prin pansament curgea sânge. Ameţeam, nu puteam sta în picioare. A doua zi am fost la spital, unde m-a văzut alt medic. Acesta mi-a schimbat pansamentul şi mi-a spus că nu-i place umflătura din zona rănii şi să pun gheaţă. Apoi, o dată la două zile am fost la spital să mă panseze, iar pe 18 iulie mi-au scos firele. Mi-au dat reţetă să cumpăr Nurofen şi să iau antibiotic timp de 7 zile", a relatat pacientul, citat de Observatorul Prahovean.

Pe 20 iulie, bărbatul a plecat în Olanda, unde era angajat cu contract la un abator, însă a ajuns la destinaţie cu piciorul foarte umflat şi dureros, încât nu se mai putea deplasa.

Pe acelaşi subiect

Fierul de 8 cm, scos din picior în Olanda

La recomandarea angajatorului s-a prezentat la o clinică din zonă pentru a fi consultat în vederea eliberării concediului medical, iar medicul care l-a consultat i-a spus că are un obiect străin în picior.

"Mi-a făcut imediat anestezie locală, iar după ce m-a tăiat a scos un fier lung de vreo 8 cm. Era chiar mânerul de la frâna de mână de la bicicletă", povesteşte tânărulm care a stat cu acel corp străin în picior trei săptămâni!.

La solicitarea Observatorului Prahovean, conducerea Spitalului Orăşenesc Urlaţi a transmis că la nivelul unităţii sanitare a fost demarată o cercetare internă "urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsurile legale ce se impun".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mâner de frână de la bicicletă, cusut în piciorul unui pacient la Spitalul Urlaţi. Bărbatul a ajuns pe mâinile medicilor din Olanda: "M-a tăiat, a scos un fier de 8 cm"