Antena Meniu Search
x

"Maraton" de infracţiuni, la Carei: un bărbat a vrut să bifeze cât mai multe rele într-o singură zi. După a câta "ispravă" a fost prins

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Carei, care în aceeaşi zi a încercat să incendieze două imobile de patrimoniu, a dat foc unui punct de colectare a deşeurilor şi a furat o bicicletă, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Cu aproximativ două săptămâni în urmă, acesta ar fi furat şi un telefon mobil dintr-un restaurant.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 17:14

După a câta "ispravă" a fost prins - Shutterstock

”La data de 13 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că o persoană ar fi încercat să incendieze două imobile din municipiul Carei, care fac parte din patrimoniul cultural naţional. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, identificând un bărbat de 35 de ani, din Carei”, informează IPJ Satu Mare.

"Maraton" de infracţiuni, la Carei

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că, în acelaşi interval orar, bărbatul ar mai fi săvârşit două infracţiuni, prin incendierea unui punct de colectare a deşeurilor şi sustragerea unei biciclete, iar la finalul lunii septembrie, acesta ar fi sustras un telefon mobil dintr-un restaurant.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 14 octombrie a fost dispusă faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. ”În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, distrugerea şi tentativa la distrugere”, precizează IPJ Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Maraton" de infracţiuni, la Carei: un bărbat a vrut să bifeze cât mai multe rele într-o singură zi. După a câta "ispravă" a fost prins