Antena Meniu Search
x

Marcajele rutiere de la celebra intersecție din Timișoara ar putea dispărea: 'Șoferii sunt încurcați în trafic'

Marcajele rutiere din intersecţia de la pasajul Jiul din Timişoara, care a devenit celebră în întreaga lume, ar putea dispărea.

Marcajele rutiere de la celebra intersecție din Timișoara ar putea dispărea: 'Șoferii sunt încurcați în trafic'

Marcajele rutiere din intersecţia de la pasajul Jiul din Timişoara, care a devenit celebră în întreaga lume, ar putea dispărea, primarul Nicolae Robu anunţând că a realizat un sondaj, iar aproape 20% dintre respondenţi au precizat că marcajele îi încurcă în trafic.

Într-o postare publicată pe contul său de Facebook, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, explică faptul că nu el a decis ca la intersecţia de la pasajul Jiul, inaugurat în urmă cu o săptămână în urma lărgirii la cinci benzi, să fie realizate acele marcaje rutiere care au declanşat reacţii pe reţelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

“Hai să lămurim lucrurile cu marcajul de la intersecţia Jiul – Republicii. N-am nicio legătură cu acel marcaj! Dimpotrivă, părerea mea a fost să nu se realizeze şi mi-am exprimat-o la faţa locului, sâmbătă, în jurul orei 19.00, înainte de a pleca de pe şantier. Dar, un primar nu este nici proiectant şi nici realizator de marcaje rutiere şi lucrul acesta ar trebui să-l ştie orice om care pretinde că are inteligenţa superioară unei gâşte -ca să iau un referenţial!”, a scris Nicolae Robu, pe reţeaua de socializare.

Primarul Timişoarei spune că a anticipat care va fi reacţia publicului, astfel că şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la acest aspect.

Primarul Timişoarei a mai anunţat că a realizat un sondaj pe Facebook, după cinci zile de la inaugurarea pasajului Jiul, care arată, printre altele, că 19% dintre respondenţi consideră că marcajul îi încurcă în trafic.

Prin urmare, Nicolae Robu le-a cerut specialiştilor să vină cu alternative, existând posibilitatea ca marcajul rutier să dispară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Marcajele rutiere de la celebra intersecție din Timișoara ar putea dispărea: 'Șoferii sunt încurcați în trafic'