Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu, pregătit să încalce regulile: "În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta"

Marcel Ciolacu este pregătit să încalce restricțiile care vor fi impuse în perioada săbătorii de Paște ca să ajungă la biserică în noaptea de Înviere. Liderul PSD a anunțat că este gata să plătească și amenda și să își asume fapta.

de Redactia Observator

la 22.03.2021, 12:51

Marcel Ciolacu, pregătit să încalce regulile: Ciolacu: "În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta" - Hepta

​​"În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil...", a declarat liderul PSD duminică, la Antena 3.

Pregătit să își asume fapta

Ciolacu anunță că este o decizie personală și partidul pe care îl conduce nu trebuie să fie implicat. "Una e să duc partidul într-o direcție - lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide - și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală... Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică. Voi plăti amenda, ca orice cetățean. Ce, ar fi prima oară? Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta", a mai spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a mai fost amendat cu 2.500 de lei 

Președintele PSD Marcel Ciolacu a mai fost amendat cu 2.500 de lei, când a fost surprins alături de 10 persoane în restaurantul unei pensiuni din Sărata Monteoru, județul Buzău. Polițiștii sosiți la fața locului au dat amenzi reprezentanților operatorului economic pentru nepurtarea măștii de protecție, liderul social-democrat fiind sancționat la rândul lui pentru că se afla într-un grup mai mare de șase persoane.

Sesizați prin 112, polițiștii au sosit imediat la fața locului și i-au amendat pe participanți, dat fiind faptul că astfel de adunări sunt interzise. Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat că regretă situația şi a îndemnat populația să respecte regulile de protecţie date de autorităţi pentru împiedicarea răspândirii SARS-CoV-2.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Marcel Ciolacu, pregătit să încalce regulile: "În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta"