Antena Meniu Search
x

Maria, o studentă din Iaşi, e dată dispărută de două zile. Tânăra i-ar fi spus unei prietene că va lipsi "o perioadă"

O studentă din Iaşi este dată dispărută de două zile, iar Poliţia cere ajutorul oricărei persoane care deţine informaţii despre tânără pentru a o putea găsi.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.05.2023, 16:33

Maria, o studentă din Iaşi, e dată dispărută de două zile. Tânara i-ar fi spus unei prietene că va lipsi "o perioadă"

Maria Constantin-Gheorghiu, în vârstă de 20 de ani, a dispărut de acasă pe 9 mai. Fata este studentă la Litere şi, potrivit informaţiilor strânse până acum de autorităţi, ea a plecat de acasă spunând că se duce la facultatea. Nu se ştie însă dacă a mai ajuns acolo. Tânăra s-ar fi confensat unei prietene cu câteva zile înainte şi i-ar fi spus acesteia ca va lipsi o perioadă.

La momentul plecării, aceasta purta un pardesiu de culoare bej închis, pantaloni de tip jeans de culoare albastru, cămașă de culoare kaki, iar în picioare avea adidași marca puma de culoare mov, având asupra sa un rucsac de culoare negru.

"La data de 10 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 09 mai a.c., numita CONSTANTIN-GHEORGHIU MARIA, în vârstă de 20 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate  să apeleze numărul unic de urgență 112  sau să anunțe  cea mai apropiată unitate de poliție", a declarat Adina Ciobanu, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Maria, o studentă din Iaşi, e dată dispărută de două zile. Tânăra i-ar fi spus unei prietene că va lipsi "o perioadă"