Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Maria s-a mutat alături de surioara ei Andreea, la Cer". A murit şi cea de-a doua soră arsă în incendiu din Trifeşti

Au fost prinse în infernul care a izbucnit în casa lor din Vladomira, comuna Trifeşti, judeţul Iaşi. Iar după aproape o lună, cele două copile de trei şi patru ani au pierdut rând pe rând lupta pentru viaţă.

de Monica Palade

la 10.03.2022, 10:15

Mai întâi, a murit Andreea, fetiţa de patru ani, care avea arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. Iar după câteva zile, surioara ei, Maria, 3 ani, cu arsuri pe 40% din corp a urmat-o în cer.

“Cu durere în suflet transmitem că fetița a decedat în data de 7.03.2022 ora 17”, a confirmat spitalul, potrivit reporterului Observator Clara Mihociu. Vestea morţii a fost confirmată şi de preotul Dan Damaschin pe Facebook: „Din păcate, corpul firav al copilei nu a mai rezistat durerii, iar micuţa Maria s-a mutat alături de surioara ei Andreea, la Cer. Nu-mi rămâne decât a mă ruga Domnului Hristos să ne întărească în nădejdea Învierii dimpreună cu Maria şi Andreea. O vom conduce pe ultimul drum vineri, de la ora 12, şi ne vom asigura ca totul să fie cât mai creştineşte posibil”.

Lăsate singure în grija surorii mai mari

Reamintim că fetiţele au ajuns la spital pe 9 februarie, după ce casa lor a luat foc. Copilele fuseseră lăsate cu sora mai mare, de 11 ani, în timp ce părinţii erau plecaţi. O sobă a explodat şi copila a fugit repede la vecini ca să anunţe ce s-a întâmplat. Un localnic a reuşit să le scoată pe celealte două fetiţe din casă.

Fetele în vârstă de 3 şi 4 ani au ajuns la spital cu arsuri de gradul II pe aproape din jumătate din suprafaţa corpului, arsuri la faţă, torace, mâini şi picioare. De asemenea, la spital a ajuns şi sora mai mare, de 11 ani, cea care de altfel a alertat vecinii despre incendiu, ea având arsuri la mâna dreaptă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Maria s-a mutat alături de surioara ei Andreea, la Cer". A murit şi cea de-a doua soră arsă în incendiu din Trifeşti