Antena Meniu Search
x

Video Maria, studenta din Iași dispărută de o săptămână, a fost dată în urmărire internațională. Mobilizare uriașă pentru găsirea fetei

O studentă la Litere de la Universitatea din Iaşi este de negăsit de mai bine de o săptămână. Disperaţi, părinţii au cerut ajutorul poliţiştilor şi au postat numeroase mesaj pe reţelele de socializare, în speranţa că-i vor da de urmă. Între timp, telefonul tinerei de 20 de ani este închis şi nimeni nu pare să ştie ce s-ar fi putut întâmpla. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.05.2023, 15:11

Vezi și

Potrivit rudelor și cunoscuților fetei, în ultimele luni aceasta era tot mai puțin comunicativă cu cei apropiați. Era cunoscută drept o persoană timidă și destul de introvertită, dar, în ultima perioadă vorbea și mai puțin cu cei apropiați ei. Nu a spus, însă, nimănui dacă se întâmplă ceva și, în cele din urmă, a dispărut pe data de 10 mai. Fata a fost văzută ultima dată de mama sa, în dimineața zilei respective, spunând că urmează să se pregătească pentru a pleca la cursuri, la facultate. Însă nu a mai ajuns la universitate.

Cu doar o zi înainte, a vorbit cu o mătușă, cu care avea o relație mai apropiată, fără să-i spună dacă intenționează să plece. I-ar fi spus, totuși, unei prietene, că va fi plecată pentru o perioadă, însă nu i-a dat și alte detalii. În același timp, deși era cunoscută drept un copil silitor, ar fi înregistrat mai multe absențe la cursurile de la facultate, în ultimele luni.

Maria, studenta din Iași dispărută pe 10 mai, a fost dată în urmărire internațională

Inițial, Maria a fost dată în urmărire națională pe data de 10 mai, când s-a stabilit dispariția ei. Ulterior, a fost dată dispărută și căutată și la nivelul țărilor membre Schengen, iar, după câteva zile, s-a dat și urmărirea sa internațională. Nu se știe, deocamdată, ce s-a întâmplat cu fata. Rudele se tem de faptul că ar fi putut fi păcălită cu ușurință de un străin, pentru că își acorda ușor încrederea oamenilor și că cineva ar putea să profite acum de pe urma ei.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu un pardesiu de culoare bej închis, pantaloni de tip jeans de culoare albastru, cămașă de culoare kaki, iar în picioare avea adidași de culoare mov, având asupra sa un rucsac de culoare negru. 

Până acum, însă, nimeni nu a putut să ofere detalii despre tânără.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Maria, studenta din Iași dispărută de o săptămână, a fost dată în urmărire internațională. Mobilizare uriașă pentru găsirea fetei