Antena Meniu Search
x

Video Mario Iorgulescu cere să fie lăsat liber, după ce a condus drogat şi l-a ucis pe Dani Vicol. Declaraţii halucinante ale avocatului de faţă cu familia victimei

Revoltător. Mario Iorgulescu cere Curţii Supreme să-i anuleze condamnarea pentru că un accident nu poate fi considerat omor. Mai mult, avocatul lui susţine că este grav bolnav şi nu poate suporta presiunea unui proces. Motivaţiile halucinante au fost făcute în prezenţa părinţilor lui Dani Vicol, tănărul ucis în accident. Instanţa se va pronunţa pe 11 aprilie. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 28.03.2024, 20:05

Vezi și

13 ani şi 8 luni ar trebui să stea în spatele gratiilor Mario Iorgulescu după accidentul din septembrie 2019 când a ucis un om. N-a stat o zi în arest pentru că părinţii l-au scos rapid din ţară. Acum vrea să fie declarat nevinovat.

"Raportul toxicologic a arătat că Mario Iorgulescu consumasese alcool şi cocaină înainte de urca la volan. În momentul impactului, avea mai bine de 160 de km pe oră. Maşina în care era Dani Vicol a fost proiectată la câteva zeci de metri, tânărul nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. După aproape 5 ani şi o condamnare definitivă,  Mario Iorgulescu a cerut judecătorilor de la Curtea Supremă să-i anuleze sentinţa şi a transmis prin intermediul avocaţilor că un accident rutier nu poate fi judecat ca omor", transmite Cristina Filip, reporter Observator. 

Avocaţii încearcă reîncadrarea faptei în ucidere din culpă, iar recursul în casaţie este ultima şansă a lui Iorgulescu. Şi-a motivat cererea prin faptul că ar fi foarte bolnav. Ar avea o leziune cerebrală descoperită în urma unor investigaţii făcute în Italia.

Virgil Boglea, avocatul lui Iorgulescu: El nu conştientizează, acea leziune cerebrală se accentuează nu este vindecabilă, prin urmare e ireversibilă.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ce ştie el despre accident? Cum se raportează la ce s-a întâmplat în noaptea aceea?

Virgil Boglea, avocatul lui Iorgulescu: Nici nu are relevanţă acum, vă daţi seama că în starea în care se află e complet confuz.

Mai mult, avocaţii susţin că, în seara accidentului, i-au fost prelevate probe la Spitalul Elias, care nu avea autorizaţie în acest sens la momentul respectiv, şi, din acest motiv, nu se poate demonstra că era băut şi drogat

Mario Iorgulescu cere anularea condamnării

Pentru părinţii lui Dani Vicol, fiecare şedinţă de judecată este o tortură. O astfel de decizie ar fi o palmă mult prea grea. 

Iulian Vicol: Pe mine mă dărâmă orice proces, când vin aici. Să vină de bună voie, din bun simţ că ei ne-au distrus pe noi pe toată viaţa. 

Marinela Vicol: De 5 ani trăiesc o viaţă foarte grea, nu am cuvinte. Sper că legea noastră şi justiţia română să facă dreptate până la capăt. 

În seara în care nu a mai ajuns acasă, pe Dani Vicol îl aşteptau doi copii. 

Marinela Vicol: Băiatul avea 4 luni când a murit tatăl lui şi se uită în poze şi întreabă: mamaie, dar de ce Iorgulescu l-a omorât pe tati? Cum era tati, aici statea el, eu semăn cu el?

Mario Iorgulescu ar fi internat în continuare la o clinică de psihiatrie din Italia şi postează aproape zilnic pe reţelele sociale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mario Iorgulescu cere să fie lăsat liber, după ce a condus drogat şi l-a ucis pe Dani Vicol. Declaraţii halucinante ale avocatului de faţă cu familia victimei