Antena Meniu Search
x

Marius Botan, bărbatul care și-a înjunghiat soția într-o grădiniță din București, a fost condamnat la închisoare pe viață

Marius Botan, bărbatul care și-a înjunghiat soția, pe Nicoleta Botan, într-o grădiniță din București, în ianuarie 2018, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Marius Botan, bărbatul care și-a înjunghiat soția, pe Nicoleta Botan, într-o grădiniță din București, în ianuarie 2018, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Sentința luată de Tribunalul Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Marius Botan și-a înjunghiat soția în grădinița la care era patroană

Tragedia s-a petrecut pe 26 ianuarie 2018, în incinta unei grădinițe din zona Iancului din Capitală.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a povestit în faţa anchetatorilor că era în depresie, după ce s-a separat de soția sa, Nicoleta şi de cei doi copii ai lor.

În acea zi, prima lui intenţie a fost să meargă la grădiniţa la care Nicoleta era directoare şi să se sinucidă în faţa soţiei.

Marius Botan, bărbatul care și-a ucis soția într-o grădiniță, a fost condamnat

El s-a înarmat cu un cuţit şi a intrat în biroul femeii, acolo unde s-a răzgândit şi, în loc să îşi ducă la bun sfârşit planul iniţial, a înjunghiat-o pe Nicoleta Botan de două ori în abdomen.

Tânăra mamă a murit la spital

Tânăra de 35 de ani a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la Spitalul Floreasca, însă ulterior a decedat din cauza rănilor suferite.

Femeia avea un ordin de protecţie împotriva soţului ei, acestuia fiindu-i interzis să se apropie la mai puţin de 200 de metri de femeie, dar şi de cei doi copii ai lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Marius Botan, bărbatul care și-a înjunghiat soția într-o grădiniță din București, a fost condamnat la închisoare pe viață