Antena Meniu Search
x

Video Marius Lăcătuş, fără permis de conducere şi amendat cu 870 de lei. Ce a făcut fostul fotbalist

Marius Lăcătuş a rămas fără permis! Fostul jucător de fotbal a fost prins de poliţişti după ce nu a acordat prioritate pietonilor, în zona Gării de Nord din Capitală. Acum, fostul internaţional nu se va mai urca la volan în următoarele 60 de zile. A fost amendat şi cu 870 de lei. Marius Lăcătuş a îmbrăcat tricoul naționalei României de 84 de ori și a înscris 13 goluri.

de Redactia Observator

la 06.10.2023, 20:25

Vezi și

Fostul fotbalist Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere pentru că nu a acordat prioritate pietonilor, în zona Gării de Nord din Capitală.

Marius Lăcătuş, fără permis

”La data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 59 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public. În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Şoferul la care face referire comunicatul este Marius Lăcătuş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Marius Lăcătuş, fără permis de conducere şi amendat cu 870 de lei. Ce a făcut fostul fotbalist