Antena Meniu Search
x

Video "Marş îi spui lui mă-ta!" Adolescent bătut pe stradă de o şoferiţă de 40 de ani, după ce a traversat strada ilegal, în Focşani

O şoferiţă din Focşani a vrut să îşi facă dreptate singură după ce un adolescent a traversat prin loc nepermis, în timp ce ea se deplasa în zonă, iar acesta i-ar fi adresat şi injurii. Femeia s-a dat jos de la volan şi l-a agresat pe tânărul de 17 ani. Imaginile au fost filmate de prietenii minorului.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 26.05.2022, 13:04

Adolescent bătut pe stradă de o şoferiţă de 40 de ani, după ce a traversat strada ilegal, în Focşani
Adolescent bătut pe stradă de o şoferiţă de 40 de ani, după ce a traversat strada ilegal, în Focşani - Youtube Corneliu Condurache

O femeie de 40 de ani a lovit un minor de 17 ani, care a traversat prin loc nepermis, miercuri, la Focşani.

Conform imaginilor filmate de prietenii tânărului, femeia s-a dat jos din maşină şi l-a certat pe acesta că a traversat prin loc nepermis. Tânărul îi cere să ia mâna de pe el, iar femeia îi spune să îşi ceară scuze, probabil pentru injuriile adresate în momentele premergătoare incidentului.

În momentul în care adolescentul îi spune femeii "hai, marş!", aceasta cedează şi îl loveşte pe băiat, strigând la el "marş îi spui lui mă-ta!".

Conflictul dintre cei doi a mai continuat preţ de câteva secunde, în care adolescentul îi spune că o să sune la poliţie. "Nu ţi-e ruşine, mă? Sună la poliţie!", spune femeia, care se îndepărtează de grupul de băieţi, în timp tânărul agresat îi mai strigă o dată "marş. Vezi dracu' de treaba ta, că mă enervezi".

Pe acelaşi subiect

Poliţia a deschis dosar penal după ce femeia din Focşani a lovit un adolescent

Poliţia din Focşani a venit în cele din urmă la faţa locului şi a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. 

"Sesizarea cu privire la eveniment a fost primită ieri, 25 mai, în jurul orei 13.10, prin apel 112.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului, pe o stradă din municipiu, a identificat la scurt timp femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani care ar fi exercitat acte de violență asupra unui minor, de 17 ani, în urma unui schimb de replici cauzate de faptul că minorul ar fi traversat printr-un loc nepermis și i-ar fi adresat injurii acesteia", a transmis IPJ Vrancea.

În mediul online au apărut informaţii că femeia ar fi fost soţia unui poliţist şi de aceea şi-a "permis" să recurgă la respectivele gesturi, însă IPJ Vrancea a infirmat această ipoteză şi a anunţat că "doamna din imagini nu este soţia vreunui poliţist".

Poliţiştii cer oamenilor să nu îşi mai facă singuri dreptate şi să renunţe la jigniri

Totodată, au fost sesizați reprezentanții DGASPC Vrancea. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal întocmit.

"Pe această cale, recomandăm cetățenilor să nu încurajeze violenţa şi injuriile. Acestea sunt cauze care duc la declanşarea unor conflicte care pot degenera în violenţe. Un limbaj controlat, fără jigniri, previne adesea escaladarea conflictelor.

Nu adoptaţi o atitudine agresivă, nu încurajaţi şi mai ales, nu participaţi la manifestări agresive stradale: bătăi, insulte sau alte tipuri de agresiuni!

Sesizați poliția imediat prin apel 112 și nu vă faceţi singuri „dreptate” prin acte de violență. Aceste gesturi pot avea uneori consecinţe nebănuite!", a mai transmis IPJ Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Marş îi spui lui mă-ta!" Adolescent bătut pe stradă de o şoferiţă de 40 de ani, după ce a traversat strada ilegal, în Focşani