Antena Meniu Search
x

Video "Te bat! Îţi smulg părul din cap!" O adolescentă a fost snopită în bătaie de o altă tânără, într-o comună din Iaşi. Ce riscă agresoarea care are doar 15 ani

Scene de o violenţă ieşită din comun au avut loc în localitatea Cotnari din judeţul Iaşi. O adolescentă a fost bătută şi umilită de o altă tânără, iar martori la acest eveniment au fost mai multe persoane, băieţi şi fete, care în loc să o apere pe fata lovită, au încurajat-o de pe margine pe agresoare. Unul dintre ei a filmat totul şi astfel, imaginile au ajuns pe reţelele sociale.

de Cristina Dimulescu

la 25.05.2022, 11:12

Vezi și

Incidentul s-a petrecut, cel mai probabil după ora prânzului, atunci când tinerii au plecat de la şcoală. 

Din imagini se poate vedea cum adolescenta este bruscată pe stradă de o altă tânără, trasă de păr şi mai apoi lovită cu palmele peste faţă. Totodată, agresoarea îi adresează cuvinte jignitoare, umilind-o. 

Victima: Dă-mi drumul!

Agresoare: Fă, îţi smulg părul din cap! Fii atentă aici!

Pe acelaşi subiect

Bătăuşa nu este însă singură, ea vine însoţită de băieţi şi fete, care se aud de pe margine cum o încurajează pe agresoare. Astfel, victima pare să nu aibă nicio scăpare. 

"Poţi să îi dai", spune un băiat.

Victima este lovită cu palmele peste faţă şi de alţi tineri 

Mai mult decât atât, şi tinerii încep să o lovească peste faţă pe adolescentă. O altă fată din grup începe să îi ceară socoteală victimei, pentru lucruri pe care le-ar fi spus despre ea. 

Agresoare: Dar când ai vorbit că eu sunt cu Câjai, că eu am fost gravidă cu Câjai, că eu am dormit cu Câjai?

Victima: Am spus eu asta?

Tânăra care pare să fie capul tuturor răutăţilor continuă să-i adresese injurii adolescentei, iar în cele din urmă o loveşte puternic cu piciorul în burtă, astfel încât victima se dezechilibrează şi cade. 

Agresoare: Te bat! Fă, tu te-ai pupat cu ăsta! Te bat pentru toate vorbele pe care le-ai zis de toţi. 

Adolescenta lovită şi umilită i-a povestit mamei sale tot ce s-a întâmplat, iar femeia a depus deja plângere la poliţie. 

Dosar penal pentru lovire și lipsire de libertate 

Tinerii au fost identificaţi, iar acum agresoarea care are 15 ani va fi trasă la răspundere. Cercetările se extind și la alți tineri care au luat parte la actele de violenţă. 

Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind agresarea unei minore, polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hîrlău s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor care se impun, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi .

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Te bat! Îţi smulg părul din cap!" O adolescentă a fost snopită în bătaie de o altă tânără, într-o comună din Iaşi. Ce riscă agresoarea care are doar 15 ani