Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imagini tulburătoare cu cei trei copii dispăruţi ai milionarului Adrian Marțian: "Degeaba i-ai pus pe oamenii ăştia să ne ia. Nu te iubim!"

Un videoclip tulburător cu cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, căutaţi de luni seară în Hunedoara, a apărut pe internet. "Noi nu vrem la tine (n.r. la mama lor)! Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă la tine. Noi vrem cu tati", spun micuţii în imaginile filmate marţi. Cei trei fraţi, în vârstă de 7, 9 şi 11 ani sunt de negăsit de luni, când se aflau în grija unei bone, şi sunt daţi în urmărire naţională. Tatăl copiilor este un personaj controversat, cu afaceri în mai multe domenii. Acesta a fost acuzat de fosta soţie că şi-a răpit copiii pe care instanţa i-a încredinţat ei. 

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 17:55

Cele două fete și un băiat sunt copiii milionarului Adrian Marțian și locuiau într-o casă din localitatea Sântandrei din județul Hunedoara. În imaginile care au apărut marţi, la o zi după ce au fost "pierduţi" de bonă, fata cea mare îşi ţine fraţii protector, în braţe, şi transmite un mesaj clar:

"15 octombrie 2024. Roxana (n.r. mama copiilor), degeaba i-ai pus pe oamenii ăştia să ne ia, să ne ducă la tine. Noi nu vrem la tine! Oamenii ăştia ne-au minţit că ne ducem la tatu, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Şi suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine! Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă la tine. Noi vrem cu tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia să îl contacteze pe tati să mergem la el", spune copila. Fraţiorii mai mici nu intervin decât o singură dată, când spun în cor: "Îl iubim pe tati!" 

Poliţiştii analizează imaginile pentru a stabili veridicitatea lor şi pentru a identifica elemente care să îi ajute în găsirea copiilor şi audiază persoane care au informaţii despre acest caz. "Poliţiştii continuă activităţile de căutare, dar şi activităţile investigative în cadrul anchetei ce s-a declanşat cu privire la cei trei minori din localitatea Simeria. Aceste activităţi presupun şi audierea unor persoane ce au cunoştinţă despre acest caz, dar şi vizionarea imaginilor sau analiza altor aspecte care ţin de rezolvarea cât mai promptă şi eficientă a acestui caz, inclusiv a unui film ce a fost difuzat în spaţiul public şi care este analizat de către colegii mei pentru a se stabili veridicitatea acestui film şi dacă sunt elemente care ne pot ajuta în vederea identificării celor trei minori", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. El a adăugat că poliţiştii fac apel la persoanele care deţin informaţii utile acestei anchete să îi sprijine, apelând 112 sau adresându-se celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

Vezi și

Părinții celor trei copii, în război total

Pe acelaşi subiect

După o decizie a Tribunalului Mureș, ambii părinți au fost decăzuți din drepturile lor de către instanță. Părinții sunt în război total de mai mult timp, principala dispută fiind tocmai custodia copiilor și, în urma unor procese, au pierdut-o. Tatăl are interdicție să se apropie de ei, la o distanță mai mică de 150 de metri, iar mama este judecată după ce ar fi amenințat copiii inclusiv cu moartea.

Micuţii, care au fost daţi în urmărire naţională după ce au plecat de acasă, unde erau supravegheaţi de bonă, sunt în continuare căutaţi de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai ISU. La acţiuni este folosit şi un câine de urmă. "Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutarea celor trei minori a căror plecare voluntară a fost sesizată ieri (luni - n.r.) de către tatăl acestora de pe raza satului Sântandrei, în apropierea oraşului Simeria. Vorbim despre trei copii, două fetiţe şi un băieţel, în vârstă de 7, 9 şi 11 ani, care au fost daţi deja în urmărire naţională", a declarat, marţi, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Copiii lui Adrian Marţian, daţi în urmărire naţională

La activităţile de căutare în teren, poliţiştii sunt sprijiniţi de jandarmi şi angajaţi ai ISU. De asemenea, este folosit un câine de urmă. Persoanele care pot furniza informaţii utile găsirii acestor trei copii sunt rugate să sune la 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de Poliţie. Frații, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara. 

Cei trei copii au următoarele semnalmente:

  • Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălţime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.

Copiii dispăruţi ai milionarului Adrian Marțian

  • Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălţime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă (foto central).

Copiii dispăruţi ai milionarului Adrian Marțian

  • Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălţime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă, poartă ochelari de vedere.

Copiii dispăruţi ai milionarului Adrian Marțian

Poliţiştii nu cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcaţi copiii în momentul plecării.

Cine este Adrian Marțian, tatăl copiilor dispăruți în Hunedoara

Adrian Marţian este un milionar controversat, cu afaceri în mai multe domenii. Este originar din județul Cluj și a fost, în trecut, patron la echipa de fotbal UTA Arad. Adrian Marțian este și fost partener de afaceri cu Adrian Mutu.

Potrivit GSP, cei doi au încercat să pornească o afacere împreună și să devină proprietarii unei fabrici biodiesel, în Italia, însă relația dintre aceștia s-a deteriorat și au ajuns să se înfrunte la tribunal. În prezent, Adrian Marţian deține afaceri în România și în mai multe state din Europa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Imagini tulburătoare cu cei trei copii dispăruţi ai milionarului Adrian Marțian: "Degeaba i-ai pus pe oamenii ăştia să ne ia. Nu te iubim!"