Antena Meniu Search
x

Video Mărturia tatălui care şi-a găsit fiul bătut de părinţii unui alt copil. ''Plângea, tremura, toţi copiii erau speriaţi!''

Scene revoltătoare filmate într-o localitate din Timiş. Un adolescent de 15 ani a fost bătut de tatăl unui coleg. Copiii se certaseară, iar individul s-a gândit să-i facă dreptate fiului său cu pumnul. Agresorul a fost reţinut de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 19:48

Vezi și

''De ce nu stai la bătaie, mă?

Bă, nu mai da în el, mă!''  

Pe imaginile filmate de unul dintre copii se vede cum bărbatul îşi ia avânt şi îl loveşte cu putere pe băiatul de 15 ani peste cap. Şi totul pentru că adolescentul s-ar fi certat cu fiul său - care ar fi sunat acasă şi le-ar fi cerut părinţilor să îl răzbune. La întrega scenă participă şi soţia individului, consilier USR într-o comună din Timiş.

Unul din martorii scenelor şocante i-a sunat imediat pe părinţii băiatului.

Pe acelaşi subiect

Liviu Bodescu, tatal copilului bătut: Am plecat de acasă direct acolo. El plângea, tremura, la fel ca toţi copiii de acolo. Toţi erau speriaţi. Dânşii tocmai ce plecaseră când am ajuns eu acolo.

Părinţii şi-au făcut dreptate cu pumnul

Părinţii au depus plângere la poliţie pe numele agresorului şi au obţinut certificat medico-legal pentru copil. Bătăuşul a fost reţinut.

Liviu Bodescu, tatal copilului bătut: Au fost doar nişte simple ameninţări între copii. Că te prind, te bat şi chestii din astea. Nu-i normal să te duci pe stradă şi să-ţi faci tu legea...

Andreia Jerdea, IPJ Timiş: Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Situaţiile în care părinţii îşi apără copiii cu pumnul sunt din ce în ce mai dese. Recent, o mamă din Giurgiu a intrat în şcoala în care învaţă fiul ei şi a luat la bătaie două eleve, tot după o cerată între copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mărturia tatălui care şi-a găsit fiul bătut de părinţii unui alt copil. ''Plângea, tremura, toţi copiii erau speriaţi!''