Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie după ce un şofer a sărit cu bâta la scandal. S-a trezit deposedat de ea şi luat la bătaie

Doi şoferi din Bucureşti şi Hunedoara au ajuns în arest pentru că şi-au făcut dreptate singuri în trafic. Unul dintre ei a snopit în bătaie un pensionar de 76 de ani, pe motiv că a condus prea încet. Celălalt a scos o bâtă din portbagaj şi s-a năpustit asupra unui bărbat care nu îi acordase prioritate. Poliţiştii şi judecătorii nu iartă şoferii violenţi. Anul trecut, peste două mii de români au rămas fără permis pentru că au condus agresiv. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 22.03.2023, 20:24

Vezi și

Bătaia din Bucureşti a fost consecinţa unei şicanări în trafic pe o stradă îngustă din apropierea parcului Herăstrău, unde un şofer i-a tăiat calea altuia. Cei doi au mers unul în spatele celuilalt câteva sute de metri, până au ajuns pe o arteră unde au avut loc să oprească. Unul dintre şoferi a sărit cu bâta la rivalul din trafic, dar a fost dezarmat de acesta şi rolurile s-au schimbat. Un trecător a reuşit să potolească încăierarea, iar victima a făcut plângere la poliţie. 

Bogdan Ghebaur, Poliţia Capitalei: Bănuitul a fost identificat şi condus la audieri. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost aplicată măsura controlului judiciar. 

Șoferul bătăuș din Hunedoara a fost reținut

Legea junglei s-a aplicat şi pe o şosea de lângă Hunedoara. Un pensionar a fost bătut pentru că a condus maşina prea încet pentru gustul altui şofer. Bărbatul nervos a blocat strada cu automobilul lui după care a început să îl lovească pe senior. Pasagerul din maşina agresorului l-a potolit cu greu pe atacator. 

Pe acelaşi subiect

Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara: Poliţiştii l-au identificat pe tânărul în vârstă de 28 de ani. Acesta a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi infracţiunii de distrugere.

Conducerea defensivă şi calmul la volan sunt ingredientele care ne scapă de violenţe în trafic. 

Instructor: Sunt situaţii in care nu se respectă ce se spune în lege şi atunci apar micile deranjuri. În şcolile de şoferi, profesorul de legislaţie are capitol, ore separate pentru a îndemna viitori conducători auto să fie disciplinaţi, să respecte legile morale, să nu fie agresivi în trafic. 

Sunt consideraţi conducători agresivi şoferii care schimbă frecvent benzile ca să depăşească, dau flashuri ca să le facă loc maşinile din faţă sau claxonează excesiv.  Comportamentul agresiv în trafic se pedepseşte cu amenzi între 580 și 725 lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie după ce un şofer a sărit cu bâta la scandal. S-a trezit deposedat de ea şi luat la bătaie