Antena Meniu Search
x

Mărturia unui şofer român de TIR jefuit de alţi români, tot camionagii, într-o parcare din Italia: "Eu nu cobor din cabină!"

Un şofer român de TIR a fost jefuit de alţi români, tot camionagii, într-o parcare din Italia. Mărturia bărbatului e teribilă şi acesta recunoaşte că frica a fost teribilă: "Eu nu cobor din cabină!"

Un şofer român de TIR a fost jefuit de alţi români, tot camionagii, într-o parcare din Italia. Mărturia bărbatului e teribilă şi acesta recunoaşte că frica a fost teribilă: "Eu nu cobor din cabină!"

Alin Claudiu Chirilă a postat pe facebook fotografii cu camionul său căruia hoţii i-au spart rezervorul, avertizând şoferii să evite parcarea din Italia unde s-a întâmplat acest lucru, vineri noaptea: "Evitați parcarea de la km 22,5 de pe A10 către Genova, m-au lăsat fără aproximativ 500L de motorină. Drumuri bune.", a scris şoferul român.

Zeci de comentarii însoţesc postarea şi unii dintre colegii lui Claudiu îl ceartă că nu s-a trezit, sau nu s-a dat jos din cabină pentru a se lua de hoţi. Tânărul şofer a încercat să le explice prin ce a trecut: "Cum să simți că te face la motorină cand frigul pe care îl am vibrează și face un zgomot mai puternic decât motorul camionului! Rog colegii de pe prelata să se abțină de la comentarii și feriți-vă de un frig alb neinscriptionat cu nr AG 11 ZNG sau NZG nu mai rețin exact, atât am apucat să văd. Drumuri bune la toți colegii."

Claudiu a alertat poliţia italiană, care a venit la faţa locului şi a luat datele camionului suspectat că fost folosit la furtul de motorină.

În fiecare săptămână sunt raportate zeci de jafuri în parcările de TIR din Europa, mulţi şoferi români fiind victimele furtului de motorină direct din rezorvoarele camioanelor lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mărturia unui şofer român de TIR jefuit de alţi români, tot camionagii, într-o parcare din Italia: "Eu nu cobor din cabină!"