Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia șoferului mașinii atacate în stil mafiot la Vidra, în Vrancea: ”Dacă opream, era mai rău!”

Imagini şocante au fost surprinse pe un drum din Vrancea. Trei tineri cred că au fost ţinta unui atac mafiot. Ar fi fost vânaţi în trafic, iar la un moment dat două maşini le-au tăiat calea. Victimele susţin că nu îi cunoşteau pe agresorii înarmaţi cu bâte şi lopeţi.

de Redactia Observator

la 26.08.2018 , 19:43

Imagini şocante au fost surprinse pe un drum din Vrancea. Trei tineri cred că au fost ţinta unui atac mafiot. Ar fi fost vânaţi în trafic, iar la un moment dat două maşini le-au tăiat calea. Victimele susţin că nu îi cunoşteau pe agresorii înarmaţi cu bâte şi lopeţi. Au filmat însă totul, iar poliţia i-a identificat pe toţi cei implicaţi în scandalul violent. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Trei oameni sunt prinşi ca-ntr-o ambuscadă, iar duba lor este înconjurată de două maşini. Atacul a avut loc în miezul zilei, în comuna Vidra din Vrancea. Şoferul dubiţei nu a putut evita impactul.

”Am încercat să îi evit și am trecut printre ei. Pe unul l-am acroşat că a dat cu spatele în mine, în faţă, dreapta. Şi am sunat la poliţie şi au zis tot aşa, să-i ţin în continuare în spate”, spune șoferul dubiței.

Vezi și

Oamenii sunt opriţi violent pe şosea. La un moment dat, unii dintre agresori coboară înarmaţi.

”Dacă opream acolo unde erau două benzi şi ne dădeam jos sigur era mai rău. Erau toţi, aveau bâte şi ce mai aveau”, mai spune șoferul dubiței.

Cu o lopată unul dintre atacatori a reuşit să spargă un geam. Scenele s-au derulat rapid. Tinerii cred că au fost urmăriţi, iar momentul atacului a început cu o diversiune.

”Prima dată a început, mi-a aruncat o ţigară în faţă şi nu m-au lăsat să-i depăşesc şi apoi au început să-mi arate cu pumnul pe geam. După aia am văzut că vin ambele BMW-uri, s-au strâns amândouă după mine, am dat să sun la poliţie şi mi-au zis să-i ţin în spatele meu”, povestește șoferul.

Cei trei tineri cred că invidivizii necunoscuţi voiau să-i tâlhărească. Au reuşit să scape de ei, abia după ce au ajuns lângă o secţie de poliţie. În cele două maşini s-ar fi aflat 8 persoane.

În zonă au mai avut loc atacuri violente. Luna trecută, două grupuri rivale s-au bătut în stradă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Mărturia șoferului mașinii atacate în stil mafiot la Vidra, în Vrancea: ”Dacă opream, era mai rău!”