Antena Meniu Search
x

Video Mărturisiri în lacrimi făcute de bunicii lui Raul, băieţul român ucis în Belgia. S-a rugat de ei să îl salveze: "Nu mă lăsa, că mama mă omoară"

Mărturisiri sfâşietoare de la bunicii băieţelul român ucis în Belgia. Mama copilului şi tatăl vitreg, acuzaţi de crimă, au minţit familia luni de zile că cel mic trăieşte, dar nu vrea să vorbească la telefon. Părinţii femeii sunt chinuiţi de amintiri apăsătoare. Înainte să fie omorât, nepotul lor îi ruga în lacrimi să îl scape de propria mamă. 

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 19:38

Vezi și

Bunica lui Raul: Venea la noi copilul şi "Mamă, tată, nu mă lăsa, că mama mă omoară!" 

Au fost strigătele de ajutor ale unui copil chinuit de cea care i-a dat viaţă. Bunicii nu au crezut, însă, nicio clipă că fiica lor va face un gest extrem. Săptămână trecută, trupul băiatului a fost găsit într-o geantă sport, pe fundul unui lac din nordul Belgiei. Timp de aproape trei luni, mama şi tatăl vitreg al copilului au ascuns crima. 

Până în august, anul trecut, Raul şi sora lui au avut o copilărie modestă, dar fericită la bunicii care i-au crescut peste 8 ani la Mediaş. Băiatul era mereu cu zâmbetul pe buze şi plin de viaţă, spun rudele. În doar câteva luni după ce mama l-a dus pe furiş în Belgia, a devenit de nerecunoscut. 

Bunica lui Raul: L-a pus la masă să mânânce şi pupa mâncarea copilul, am văzut pozele şi tot era vânăt la cap şi bătut, înainte să moară. 

Pe acelaşi subiect

Corina Micu, mătuşa de 19 ani: I-a luat acolo să-i chinuie pentru ce? Mai bine îi lăsa aici. 

De când a fost luat din ţară, bunicii l-au mai văzut pe Raul doar o singură dată - printr-un apel video- în noiembrie anul trecut. 

Bunica lui Raul: Am sunat să ne arată copilul. Nu a vrut nicicum. Ba că îl culcă, ba că-i afară, ba că-i la magazin. 

Abia după sute de insistenţe ale bunicilor, mama lui Raul a recunoscut că băiatul era mort demult. A aruncat, însă, totul, pe tatăl vitreg.

Mesajul mamei: L-a omorât Nicu şi mă tot ameninţă. Vrea să dea vina pe mine, că eu l-am omorât, şi a fugit în Olanda.

Raul a fost bătut până la moarte, pus într-o geantă şi aruncat în apele unui lac

Băiatul a fost ucis în bătaie seara şi aruncat în apa lacului din apropierea casei în care locuiau, pe 31 ianuarie. 

Bunica lui Raul: Am auzit că l-a ţinut în casă, sub pat pe copil. 

"Bunicii, mătușile și unchii își doresc să-l poată transporta pe Raul în România pentru ca acest înger să fie îngropat de oameni care l-au iubit cu drag."

Familia băieţelului strânge acum bani ca să poată aduce şi îngropa în România trupul lui Raul. Între timp, mama rămâne în arest în Belgia, acuzată de agresiune, omor din culpă și complicitate la omor. În custodia poliţiştilor este şi tatăl vitreg, care a încercat să fugă. Anchetatorii l-au prins în Olanda, la aproape trei luni după ce ar fi ucis copilul cu sânge rece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mărturisiri în lacrimi făcute de bunicii lui Raul, băieţul român ucis în Belgia. S-a rugat de ei să îl salveze: "Nu mă lăsa, că mama mă omoară"