Antena Meniu Search
x

Video Mascații au intrat din greșeală peste un bărbat la 5 dimineața: "Ne scuzați că v-am deranjat". Îl căutau pe capul "mafiei" hârtiei igienice

Un bărbat s-a trezit cu poliţia peste el în casă. Pus la pământ şi cu agenţii suflându-i în ceafă, a încercat să le explice că este o greşeală. Abia după ce a reuşit să se legitimeze, s-au lămurit şi musafirii matinali că este o greşeală. Confuzia de infarct s-a produs pentru că la avizier apartamentele din bloc apar în ordinea greşită. Iată imaginile cu întreaga peripeţie, în exclusivitate la Observator. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.12.2022, 19:18

Vezi și

"Am greşit!

Da!

Ne scuzaţi că v-am deranjat!

Astea nu sunt chestii...să faceţi!"

Pe acelaşi subiect

Acest bărbat din Dej s-a trezit actor, fără voie, într-un film de acţiune. Sau o comedie neagră. Poliţiştii au dat năvală peste el la cinci şi jumătate dimineaţa, când îi era somnul mai dulce. 

Claudiu Neag, proprietar nevinovat: Am ieşit din dormitor, se auzeau bătăi puternice în uşă. Deschide, poliţia, poliţia. Eu am crezut că este o glumă. Am deschis uşa cum o deschid acum. M-au prins de mână, mi-au sucit mâna la spate şi m-au pus jos. 

Adormit şi confuz, bărbatul le-a spus agenţilor că nu poate fi decât o greşeală. Cu greu, a fost lăsat să se legitimeze şi atunci tonul hotărât al poliţiştilor şi jandarmilor s-a înmuiat. Ruşinaţi, şi-au cerut scuze pentru eroarea...matinală.

"Eu să vin peste tine la ora 4 dimineaţa cu băieţii...tu cum te-ai simţi?

Bun, am înţeles!

Ok, dar pentru asta trebuie să răspundă cineva!

Să vă puneţi şi dumneavoastră numele acolo...

La ce să-mi pun numele? Eu nu am stat aici. Vin acasă 3-4 zile. Mă obligaţi să-mi pun numele pe ăsta. (n.r. - avizier)"

Apartamentul în care locuieşte bărbatul căutat de poliţie nu apare nici pe lista de la administraţie şi nu are nici cutie poştală. După mansardarea blocului, apartamentele nou făcute au fost numerotate în funcţie de ordinea în care au fost vândute, iar mai apoi nimeni nu a mai actualizat lista de la parterul blocului. 

Mascaţii îl căutau pe capul "mafiei" hârtiei igienice

Anchetatorii îl căutau, de fapt, pe vecinul său, de la două apartamente distanţă, care, împreună cu alţi patru complici, ar fi pus în mişcare o afacere curat-murdară. 

Claudiu Neag, proprietar nevinovat: Au zis că îşi cer scuze. După 5 minute s-au întors şi l-au luat pe vecinul.

Adevăratul infractor ar fi ajuns în atenţia anchetatorilor pentru că ar fi furat hârtie igienică de 44.000 de euro, pe care mai apoi o vindeau la diverse magazine din oraş. Timp de aproape 3 luni, cei patru bărbaţi, care încărcau hârtia din depozit doar noaptea, nu au fost deranjaţi de nimeni. Ieşeau fără nicio problemă pe poarta fabricii, deoarece complice le era chiar portarul.

Bărbatul care a fost victima confuziei nefericite spune că va merge în instanţă. 

"La revedere! 

Nu se poate aşa ceva fraţilor! Sunteţi de râs! De răsul curcilor. Să intraţi peste oameni în casă şi să nu ştiţi unde stă! Asta n-o să rămână aşa!"

Nu sunt primele descinderi ratate. În martie, anul trecut, o sperietură cumplită a tras şi o femeie din Clinceni. Poliţiştii căutau o reţea de falsificatori. Au greşit însă strada. Isprava s-a repetat la Botoşani, doi părinţi şi copilul lor s-au trezit cu mascaţii peste ei, nevinovaţi. Cel căutat stătea la trei blocuri distanţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Mascații au intrat din greșeală peste un bărbat la 5 dimineața: "Ne scuzați că v-am deranjat". Îl căutau pe capul "mafiei" hârtiei igienice