Antena Meniu Search
x

Video Au furat hârtie igienică şi şerveţele de aproape 45.000 euro. Percheziţii de amploare în Dej

Au crezut că dau marea lovitură, dar au fost prinşi cu...hârtia igienică în sac. Mai multe persoane sunt acuzate că au furat hârtie igienică şi şerveţele, în valoare de aproape 45.000 de euro, de la o fabrică din Dej. 

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 14:00

Vezi și

Marţi, 13 decembrie, în jurul orei 06.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, ajutaţi de jandarmi, au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele a 5 bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Aceştia sunt bănuiți că în perioada 12 iunie a.c. – 8 august a.c. ar fi furat din depozitul unei societății comerciale, din municipiul Dej, mai mulți paleți cu produse de hârtie în valoare de peste 220.000 de lei. Cu ocazia perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri, cercetările fiind continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Cercetările derulate de polițiști au condus la identificarea autorilor, iar la data de 13 decembrie, 4 dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Dej, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Au furat hârtie igienică şi şerveţele de aproape 45.000 euro. Percheziţii de amploare în Dej