Antena Meniu Search
x

Video Mascaţii din Gorj au luat la bătaie fratele greşit. "A lovit toată familia, de la un cap la altul"

Încă o gafă a mascaţilor, care se lasă cu anchetă în Poliţie. Trupele SAS sunt acuzate că au bătut şi încătuşat un tânăr nevinovat în timp ce îl căutau pe fratele lui mai mic, acuzat de fraude cibernetice. Bărbatul de 27 de ani a ajuns la spital cu răni serioase. Poliţiştii susţin că l-au imobilizat pentru că se opunea percheziţiei. 

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 19:29

Mascaţii au intrat în forţă peste Radu în zorii zilei. Agenţii îl căutau pe fratele lui mai mic, în vârstă de 18 ani, cercetat pentru fraude informatice, care locuieşte la aceeaşi adresă. Tânărul de 27 de ani susţine că a încercat să le explice că e nevinoat, dar trupele SAS s-ar fi repezit să-i închidă gura. 

Cu răni pe tot corpul, bărbatul e decis să-şi facă dreptate. A făcut plângere la Poliţie, iar acum vrea să-i dea în judecată pe mascaţi. 

Familia susţine că mascaţii au luat misiunea în râs

Vezi și

În cele din urmă, fratele celui agresat, a fost dus la audieri, dar fără cătuşe. Bolnavă fiind, mama celor doi fraţi a avut un atac de panică, iar poliţiştii au chemat o salvare la faţa locului. Tânărul agresat are nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale. 

Pe acelaşi subiect

"Acesta prezenta multiple contuzii şi escoriaţii. A fost trimis la un consult neurologic, dar nu a avut nevoie de internare şi a plecat acasă cu recomandări", spune Mihaeala Ţicleanu, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Târgu Jiu.

Poliţiştii le-au deschis colegilor de la trupele SAS dosar penal pentru purtare abuzivă. 

"A reieşit faptul că bărbatul a împiedicat organele de cercetare penală să-şi desfăşoare atribuţiile de serviciu astfel încât acesta a fost încătuşat şi evacuat din locuinţă pe parcursul percheziţiilor", a declarat  Ioana Nanu, IPJ Gorj.

Percheziţiile au fost făcute de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov. Au vizat zeci de persoane din Gorj, Timiş, Hunedoara şi Constanţa într-un dosar în care se fac cercetări pentru înşelăciune şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Suspecţii sunt bănuiţi că trimiteau mesaje oamenilor, se prezentau ca fiind reprezentanţii unor bănci, apoi le furau datele cardurilor bancare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Mascaţii din Gorj au luat la bătaie fratele greşit. "A lovit toată familia, de la un cap la altul"